Închide meniul

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1: „Este un pas înainte”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 0:00

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1: Este un pas înainte”

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj - Dinamo 1-1

Colaj Ricardo Grigore și Dennis Politic / Profimediaimages, Hepta

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1. Fotbaliștii lui Dinamo au vorbit despre partida de la Mediaș, în urma căreia echipa din Ștefan cel Mare a obținut primul punct de la promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre U Cluj și Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. În urma acestui meci, „câinii” lui Ovidiu Burcă se află pe ultimul loc în Liga 1. Echipa din Ștefan cel Mare nu a reușit să obțină nicio victorie în campionat, de la promovare.

Dennis Politic și Ricardo Grigore și-au recăpătat încrederea după U Cluj – Dinamo 1-1. Ce a spus marcatorul, despre faza golului

Dennis Politic, marcatorul golului lui Dinamo, a vorbit despre faza în care a reușit să deschidă scorul. Fotbalistul „câinilor” a avut o cursă excelentă, iar după ce i-a driblat pe Miron și pe portarul clujenilor a reușit să trimită mingea în poartă. Acesta s-a declarat mulțumit de rezultat și a menționat cum a reușit să marcheze.

„Da, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau gol, mă bucur că am luat un punct. Sunt puțin dezamăgit, puteam să câștigăm, dar suntem fericiți și cu acest punct. Este un pas înainte, am reușit să scoatem un egal astăzi, am reușit să muncim până în ultimul minut. Sperăm să luăm cât mai multe puncte.

Așa am vrut să fac, am mai avut o fază exact la fel în Anglia, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau gol astăzi. Cred că am demonstrat astăzi că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă, puteam lua cele 3 puncte astăzi, nu s-a putut, dar și în primele 3 etape am reușit să ne batem de la egal la egal. Cred că avem un lot bun, iar împreună cu mister cred că vom reuși”, a spus Politic, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ricardo Grigore: „Ne întristează faptul că am condus”

De cealaltă parte, Ricardo Grigore a fost mai rezervat, chiar dacă s-a declarat mulțumit de rezultat. Acesta a menționat însă că regretă faptul că echipa sa nu a reușit să țină de rezultat, având în vedere că a deschis scorul.

„Un punct important, ne întristează faptul că am contus, trebuie să nu lăsăm piciorul de pe accelerație, în a doua repriză am început bine, iar mai apoi a fost acea neatenție, ne-au prins pe o tranziție negativă, au centrat și au dat gol.

Nici terenul nu a fost în cele mai bune condiții, iar rezultatul final a fost corect pentru ambele formații. Nu am mai avut răbdare, nu am mai ținut de minge, trebuia să ținem mai mult de ea, puteam să schimbăm soarta meciului, a fost o deplasare foarte grea, drum lung, oboseala, dar important e că s-a terminat cu bine. Trebuie să luăm ce e mai bine din acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Da, am progresat, la analiza oricărui meci suntem foarte atenți, mister evidențiază tot, ne bucurăm că facem progrese, sunt detaliile mici care fac diferența în prima ligă. Mulți suntem tineri, trebuie să finisăm aceste lucruri, degeaba avem joc frumos dacă nu este și eficient”, a spus jucătorul lui Dinamo, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și