Închide meniul
Foto

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare, cu roabe de şampanie: „Tati, la mulţi ani!”

Publicat: 6 august 2023, 12:18

Reclamă
Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare, cu roabe de şampanie: „Tati, la mulţi ani!”

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare

"Spaima litoralului", chef într-o locaţie de lux de ziua fiicei sale

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare. Cel supranumit „Spaima litoralului” nu s-a uitat la bani, ca de fiecare dată când e vorba de fiica lui, Miruna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beinur a organizat petrecerea pe litoral, într-o locaţie de lux. Fiica lui Nuredin Beinur, Miruna, e studentă la Medicină.

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare, cu roabe de şampanie

Hai, tati. Tati, la mulţi ani!”, spunea Nuredin Beinur în timp ce roabele de şampanie soseau, pentru ziua fiicei sale.

Ca în fiecare an, Nuredin Beinur a pregătit ceva cu totul special pentru ziua de naştere a Mirunei. Omul de afaceri îi face toate poftele fiicei sale, care se pregăteşte să fie medic.

Miruna l-a însoţit anul trecut şi la Campionatul Mondial de fotbal, care a avut loc în Qatar.

Reclamă

„Spaima litoralului”, scandal violent în restaurantul lui Gino Iorgulescu!

Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, a fost implicat, recent, într-un scandal violent în Capitală, chiar la un restaurant deţinut de Gino Iorgulescu.

Nuredin Beinur a sărit să îl bată pe un bărbat, fiind deranjat de anumite afirmaţii ale acestuia. Potrivit cancan.ro, totul a plecat de la soţia celui cu care Nuredin Beinur a intrat în conflict. Femeia s-a aşezat la masa unde se aflau Nuredin Beinur şi soţia lui.

Sursa citată notează că soţul femeii a devenit gelos, iar „Spaima litoralului” a încercat să îi explice că nu era cazul, mai ales că soţia lui Nuredin Beinur se afla şi ea la masă. Nuredin Beinur şi bărbatul cu care „Spaima litoralului” a intrat în conflict se cunoşteau şi, între timp, s-au împăcat.

Reclamă 4 / 0/3

Nuredin Beinur, implicat în fotbal

„Spaima litoralului” este unchiul lui Denis Alibec. Omul de afaceri este, de altfel, prieten bun cu Adrian Mutu. Nu numai relaţiile apropiate cu cei din lumea fotbalului îl leagă pe Nuredin Beinur de „sportul-rege”.

Beinur a şi investit în fotbal, la clubul Unirea Constanţa, patronat, la un moment dat, de nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Declaraţiile lui Gigi Becali, că „cineva” trebuie să recupereze o anumită sumă de la Unirea Constanţa, referindu-se la Nuredin Beinur, l-au deranjat foarte tare pe cel supranumit „Spaima litoralului”. Beinur susţine că el şi Gigi Becali au fost prieteni în trecut.

M-am simțit jignit de unul care nu știu la ce capitol se vede mai presus ca mine. Nu contează că ai bani. Îi respect credința, că face lucruri bune pentru sărmani, dar să nu uite că eu n-am bătut niciodată la ușa lui. El – da, la a mea! De fapt, a apelat la majoritatea celor pe care zice azi că nu i-a cunoscut vreodată”, declara Nuredin Beinur pentru prosport.ro.

Îl cunosc, bineînțeles, dar refuz să-i mai pronunț numele. Nu știu ce vrea să facă, am văzut că a declarat într-un interviu că a fost biruit și cred că știu la ce se referă, dar nu e cazul să vorbesc eu. Probabil i-a ajuns cu fotbalul, preferă să-și vadă mai mult de familie, copii, nepoți. El e un învingător în felul lui, tot timpul și-a dorit să fie sus, dar se întâmplă uneori să mai dai și cu capul de ciment”, a mai declarat Nuredin Beinur pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 20:28 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 20:15 Dinamo – UTA, FCU Craiova – Hermannstadt, Voluntari – U Cluj, Oţelul – Botoşani şi Poli Iaşi – Petrolul sunt LIVE TEXT (21:30) 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” Vezi toate știrile
Citește și