Închide meniul

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis! Incidente grave în Grecia

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 12:36

Reclamă
Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis! Incidente grave în Grecia

Partida AEK Atena - Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis

Fanii lui AEK Atena / Profimedia

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată, după ce un suporter grec a fost ucis. Cele două echipe ar fi trebuit să se întâlnească în această seară în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, la Atena. În urma acestor incidente, UEFA a decis amânarea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fan de 29 de ani al celor de la AEK Atena a fost înjunghiat mortal noaptea trecută. În această dimineaţă, fanii formaţiei din Atena au adus flori şi au aprins lumânări în locul în care fanul şi-a pierdut viaţa.

Partida AEK Atena – Dinamo Zagreb a fost amânată! Un suporter grec a fost ucis! Incidente grave în Grecia

În total, opt persoane au fost rănite noapte trecută, printre care şi un tânăr de 17 ani. Trei greci şi cinci croaţi au fost internaţi în spital, iar poliţia elenă a făcut 96 de arestări, potrivit protothema.gr. Fanii croaţilor nici nu ar fi trebuit să asiste la partida de la Atena. Ultraşii celor două echipe s-au luat la bătaie pe străzile din Atena, în apropierea stadionului „Agia Sophia”.

În această dimineaţă, UEFA a decis amânarea partidei la o dată ulterioară, potrivit comunicatului oficial emis de formaţia din Croaţia.

Reclamă

Formaţia din Atena acuză fanii echipei din Zagreb, dar şi autorităţile din Grecia. Peste 150 de fani croaţi au făcut deplasarea la Atena, în ciuda interdicţiei primite de Dinamo Zagreb în ceea ce priveşte suporterii la meciurile din deplasare.

Acum rămâne de văzut cum suporterii croaţi au ajuns la Atena, fără ca autorităţile să prevină aceste incidente. Potrivit presei din Grecia, alături de suporterii lui Dinamo Zagreb au fost şi mai mulţi fani ai celor de la Panathinaikos, cu care sunt înfrăţiţi.

În acest moment nu se ştie când se va reprograma partida, în condiţiile în care returul ar trebui să aibă loc săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

AEK Atena a schimbat pozele de profil de pe conturile de social media. Grecii au postat şi o fotografie cu fanul ucis noaptea trecută, alături de mesajul: „Michael, AEK nu te va uita niciodată! Pedeapsă exemplară pentru ucigaşi şi responsabili”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța Vezi toate știrile
Citește și