Închide meniul
Foto

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția după gala de sâmbătă

Antena Sport Publicat: 19 august 2023, 16:38

Reclamă
Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția după gala de sâmbătă

Profimedia Images

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția după gala de sâmbătă

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția? Totul s-ar fi întâmplat după gala de week-end-ul trecut, după meciul dintre Joshua și Helenius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este cunoscută viața tumultoasă a lui Conor. Acesta a avut mai multe probleme cu legea, iar femeile nu au făcut excepție. Conor a fost recent acuzat de o femeie că a violat-o în toaleta unei arene din Miami, în timpul unui meci de baschet.

De asemenea, o altă femeie l-a acuzat în trecut că este tatăl copilului său. Ambele acuzații au fost negate de irlandez.

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția!

Conor a fost surprins în compania lui Ebanie Bridges. Acesta este o australiancă foarte bună la box, fiind chiar campioană mondială IBF. În vârstă de 36 de ani, Ebanie are un palmares de 9 victorii și doar 1 înfrângere.

Poreclită ”Bombardierul blond”, Ebanie Bridges a fost pozată alături de Conor McGregor la gala din week-end-ul trecut. Imaginile au explodat în mediul online, zeci de fani acuzându-l pe irlandez că are o (nouă) aventură extraconjugală.

Reclamă

Ebanie a oferit o explicație pentru imaginile cu McGregor. Aceasta spune că imaginile cu cei doi au fost doar pentru a promova berea irlandezului: ”Mi-a dat mesaj dacă vreau să fac parte din echipa lui la gală, acolo unde și-a promovat berea Forged. Ce modalitate mai bună de a promova ceva decât să îți face poze cu mine la un meci de box? A funcționat, nu? Pentru că am rupt internetul”.

McGregor nu a comentat acuzele fanilor. Chiar dacă a trecut prin multe scandaluri în presă, soția irlandezului a rămas alături de el. Cei doi au 3 copii împreună și mai așteaptă unul.

Imagini cu cei doi împreună

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și