Închide meniul

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 18:31

Reclamă
Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB

Valentin Gheorghe, în FCSB - Nordsjaelland / Profimedia

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Mijlocaşul de 26 de ani şi-a reziliat contractul cu echipa pregătită de Elias Charalambous şi a devenit liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la FCSB în vara anului 2021, atunci când a fost transferat de la Asta Giurgiu pentru suma de 250.000 de euro, Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022/23. El a revenit în această vară la formaţia roş-albastră, dar evoluţiile sale nu au fost pe măsura aşteptărilor.

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB!

În cursul zilei de miercuri, FCSB a anunţat că s-a despărţit de Valentin Gheorghe, prin intermediul reţelelor sociale:

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Valentin Gheorghe pentru rezilierea contractului.

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat tricoul roș-albastru de 31 de ori, a înscris de 7 ori și a oferit 3 pase de gol.

Reclamă

Clubul nostru îi mulțumește lui Valentin pentru contribuție și îi urează mult succes!”, a anunţat FCSB, prin intermediul contului oficial de Instagram.

În acest sezon, Valentin Gheorghe a prins doar două meciuri în tricoul celor de la FCSB. El a fost introdus de fiecare dată pe final de partidă, atât în meciul din Liga 1 din prima etapă cu FC U Craiova, când a intrat în minutul 70, dar şi în meciul tur cu Nordsjaelland, când a intrat în minutul 61.

În total, mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 550.000 de euro potrivit transfermarkt.com, a evoluat în 31 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Gheorghe zici că era de pe altă planetă”

Prestaţiile sale au fost criticate de patronul clubului, Gigi Becali, iar acest lucru a dus la rezilierea contractului cu formaţia roş-albastră:

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta?

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic”, a declarat Gigi Becali, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și