Închide meniul

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 18:31

Reclamă
Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Anunţul oficial al roş-albaştrilor

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB

Valentin Gheorghe, în FCSB - Nordsjaelland / Profimedia

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB! Mijlocaşul de 26 de ani şi-a reziliat contractul cu echipa pregătită de Elias Charalambous şi a devenit liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la FCSB în vara anului 2021, atunci când a fost transferat de la Asta Giurgiu pentru suma de 250.000 de euro, Valentin Gheorghe a evoluat sub formă de împrumut în Turcia, la Umraniyespor, în sezonul 2022/23. El a revenit în această vară la formaţia roş-albastră, dar evoluţiile sale nu au fost pe măsura aşteptărilor.

Valentin Gheorghe s-a despărţit de FCSB!

În cursul zilei de miercuri, FCSB a anunţat că s-a despărţit de Valentin Gheorghe, prin intermediul reţelelor sociale:

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Valentin Gheorghe pentru rezilierea contractului.

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat tricoul roș-albastru de 31 de ori, a înscris de 7 ori și a oferit 3 pase de gol.

Reclamă

Clubul nostru îi mulțumește lui Valentin pentru contribuție și îi urează mult succes!”, a anunţat FCSB, prin intermediul contului oficial de Instagram.

În acest sezon, Valentin Gheorghe a prins doar două meciuri în tricoul celor de la FCSB. El a fost introdus de fiecare dată pe final de partidă, atât în meciul din Liga 1 din prima etapă cu FC U Craiova, când a intrat în minutul 70, dar şi în meciul tur cu Nordsjaelland, când a intrat în minutul 61.

În total, mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 550.000 de euro potrivit transfermarkt.com, a evoluat în 31 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Gheorghe zici că era de pe altă planetă”

Prestaţiile sale au fost criticate de patronul clubului, Gigi Becali, iar acest lucru a dus la rezilierea contractului cu formaţia roş-albastră:

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta?

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic”, a declarat Gigi Becali, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și