Închide meniul

Nepotul lui Muhammad Ali a suferit prima înfrângere la profesioniști. Alt nepot face senzație în MMA!

Florian Ceafalău Publicat: 27 august 2023, 12:59

Reclamă
Nepotul lui Muhammad Ali a suferit prima înfrângere la profesioniști. Alt nepot face senzație în MMA!

TopRank

Nepotul lui Muhammad Ali a suferit prima înfrângere la profesioniști. Alt nepot face senzație în MMA!

Nepotul lui Muhammad Ali a suferit prima înfrângere la profesioniști. Nico Ali Walsh are 23 de ani și avea înainte de gala de aseară un palmares impecabil, de 8 victorii și 0 înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un palmares ținut cu greu de Top Rank, cei care se ocupă de cariera lui. În luna mai, Ali Walsh a făcut un meci egal cu un necunoscut, dar decizia a fost transformată în No Contest pentru ca palmaresul lui Ali să rămână 8-0. Motivul a fost că adversarul a avut prea mult testosteron în organism după meci.

Nepotul lui Muhammad Ali a suferit prima înfrângere la profesioniști

Scenariul nu s-a mai repetat aseară. Nico Ali Walsh a fost învins la decizie majoritară de un alt necunoscut, Sona Akale. Acesta din urmă venea după prima înfrângere din carieră, în luna iunie. Akale avea palmares 7-1, apropiat cu Ali.

Lupta a fost una extrem de disputată, iar la final Ali a fost șocat când a văzut că a pierdut primul meci din carieră. Unul dintre arbitri a dat egal iar ceilalți doi au dat meciul la o diferență minimă în favoarea lui Akale.

După meci, mulți fani ai boxului l-au criticat pe Ali pentru faptul că este promovat și protejat de Top Rank pentru că este nepotul lui Muhammad Ali. Unii însă i-au luat apărarea, spunând că trebuia să câștige meciul cu Akale.

Reclamă

Cert este că Ali Walsh a suferit prima înfrângere din carieră la profesioniști.

Un alt nepot de-ai lui Muhammad Ali, Baggio Ali Walsh, a câștigat acum 4 zile un meci de MMA. Acesta a luptat în celebra promoție PFL, acolo unde s-a impus în runda a doua. Biaggio are un palmares de 5 victorii și 1 înfrângere în MMA.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei Vezi toate știrile
Citește și