Închide meniul

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY! Badr Hari main event, Ștefan Lătescu debut în Glory

Florian Ceafalău Publicat: 31 august 2023, 12:50

Reclamă
Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY! Badr Hari main event, Ștefan Lătescu debut în Glory

Profimedia

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY! Badr Hari main event, Ștefan Lătescu debut în Glory

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY pe 9 septembrie. Evenimentul din Paris are un super fight card. Fanii kickboxingului îi vor putea vedea la treabă pe Badr Hari și James McSweeney în main event.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Tifanny van Soest își apără titlul cu franțuzoaica Sarah Moussaddak. Americanca este una dintre cele mai bune luptătoare din lume, deținân centura de campioană din 2019. Meciul cu Moussaddak este o revanșă, după lupta de anul trecut, terminată la decizie după 5 runde.

Un meci foarte important va fi și pentru Ștefan Lătescu. Românul este pe val după victoriile din Japonia, în celebra promoție K-1. Lătescu are 3 meciuri în Japonia, toate 3 câștigate înainte de limită. Luptătorul de la Scorpions Iași are o serie fantastică de 8 victorii în ultimele 8 meciuri, 6 dintre ele prin KO.

Adversarul său este francezul Pascal Toure. Acesta are 15 victorii și 7 înfrângeri la profesioniști. Toure vine după un meci cu actualul campion din Glory, rusul Vakhitov, pierdut la decizie.

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY

Iată mai jos fight card-ul galei Glory 88 transmisă în direct în AntenaPLAY pe 9 septembrie.

Reclamă

1. 77kg Diaguely Camara FRA vs Ilyass Chakir MAR
2. 85kg Iliass Hammouche MAR vs Florian Kroger GER
3. 70kg Jonathan Mayezo FRA vs James Conde FRA
4. 77kg Karim Gajji FRA vs Nikola Todorovic SER
5. 95kg Pascal Toure FRA vs Ștefan Lătescu RO
6. 65kg Denis Wosik GER vs Berjan Peposhi ALB
7. +95 Nordine Mahieddine ALG vs Abdarhmane Coulibaly FRA
8. 55kg Tiffany va Soest SUA vs Sarah Moussaddak FRA
9. +95 Badr Hari MAR vs James McSweeney UK

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și