Închide meniul

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa: „De ce să ne pară rău când vedem toate tâmpeniile?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 22:26

Reclamă
Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa: „De ce să ne pară rău când vedem toate tâmpeniile?

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a avut o reacţie fermă după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa. Fostul internaţional a spus că nu are de ce să ne pară rău pentru faptul că România a rămas fără nicio echipă în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan e de părere că Liga 1 trebuie să „se însănătoşească” şi că trebuie să avem un coeficient mai bun pentru a putea avea parte de adversari mai accesibili.

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa

Nu suntem niciunde, drept dovadă n-am ajuns nici în grupele astea. De ce ar trebui să-mi pară rău? Ne păcălim de fiecare dată. Campionatul este cum este. Aveai coeficient ok, mai respirai.

Trebuie să se însănătoşească campionatul nostru, dar de ce să ne pară rău când vedem toate tâmpeniile din fotbalul nostru?„, a spus Viorel Moldovan la orangesport.ro.

România, fără echipe în grupele cupelor europene

România, fără echipe în grupele cupelor europene! Farul Constanţa şi Sepsi au fost ultimele reprezentante ale României rămase în Conference League, dar campioana şi deţinătoarea cupei nu au reuşit să treacă de play-off-ul Conference League.

Reclamă
După ce Farul a cedat în returul de la Helsinki, cu HJK, scor 0-2, Sepsi a fost eliminată de Bodo/Glimt, după returul din Norvegia. Din nefericire, fotbalul românesc bifează o nouă performanţă negativă. Pentru prima oară din sezonul 2018/19, România nu va avea reprezentante în grupele cupelor europene.

Vara aceasta, România a avut patru echipe în preliminariile cupelor europene. Farul Constanţa a început din primul tur preliminar UEFA Champions League, dar eliminarea cu Sheriff Tiraspol a trimis-o în turul 2 preliminar Conference League, acolo unde FCSB, CFR Cluj şi Sepsi şi-au început parcursul european.

Prima echipă eliminată a fost CFR Cluj, care nu a reuşit să treacă în turul al doilea de turcii de la Adana Demirspor. A urmat FCSB, eliminată de danezii de la Nordsjaelland, iar sezonul european al echipelor româneşti s-a încheiat în ultima zi din luna august, atunci când Farul şi Sepsi au fost eliminate de HJK Helsinki şi Bodo/Glimt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-2. Louis Munteanu şi Alex Mitriţă au reuşit câte o „dublă” 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident Vezi toate știrile
Citește și