Închide meniul

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa: „De ce să ne pară rău când vedem toate tâmpeniile?”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 22:26

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa: „De ce să ne pară rău când vedem toate tâmpeniile?

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a avut o reacţie fermă după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa. Fostul internaţional a spus că nu are de ce să ne pară rău pentru faptul că România a rămas fără nicio echipă în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan e de părere că Liga 1 trebuie să „se însănătoşească” şi că trebuie să avem un coeficient mai bun pentru a putea avea parte de adversari mai accesibili.

Viorel Moldovan, după ce România a rămas fără nicio echipă în Europa

Nu suntem niciunde, drept dovadă n-am ajuns nici în grupele astea. De ce ar trebui să-mi pară rău? Ne păcălim de fiecare dată. Campionatul este cum este. Aveai coeficient ok, mai respirai.

Trebuie să se însănătoşească campionatul nostru, dar de ce să ne pară rău când vedem toate tâmpeniile din fotbalul nostru?„, a spus Viorel Moldovan la orangesport.ro.

România, fără echipe în grupele cupelor europene

România, fără echipe în grupele cupelor europene! Farul Constanţa şi Sepsi au fost ultimele reprezentante ale României rămase în Conference League, dar campioana şi deţinătoarea cupei nu au reuşit să treacă de play-off-ul Conference League.

Reclamă
După ce Farul a cedat în returul de la Helsinki, cu HJK, scor 0-2, Sepsi a fost eliminată de Bodo/Glimt, după returul din Norvegia. Din nefericire, fotbalul românesc bifează o nouă performanţă negativă. Pentru prima oară din sezonul 2018/19, România nu va avea reprezentante în grupele cupelor europene.

Vara aceasta, România a avut patru echipe în preliminariile cupelor europene. Farul Constanţa a început din primul tur preliminar UEFA Champions League, dar eliminarea cu Sheriff Tiraspol a trimis-o în turul 2 preliminar Conference League, acolo unde FCSB, CFR Cluj şi Sepsi şi-au început parcursul european.

Prima echipă eliminată a fost CFR Cluj, care nu a reuşit să treacă în turul al doilea de turcii de la Adana Demirspor. A urmat FCSB, eliminată de danezii de la Nordsjaelland, iar sezonul european al echipelor româneşti s-a încheiat în ultima zi din luna august, atunci când Farul şi Sepsi au fost eliminate de HJK Helsinki şi Bodo/Glimt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și