Închide meniul

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova – Farul 4-0: ”Am încercat să schimb la pauză, dar am vorbit în gol”

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2023, 8:08

Reclamă
Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova – Farul 4-0: ”Am încercat să schimb la pauză, dar am vorbit în gol”

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova - Farul 4-0

Gică Hagi, în timpul meciului FC U Craiova 1948 - Farul 4-0 / Hepta

Gică Hagi a părut un monument al tristeții după FC U Craiova – Farul 4-0, a patra înfrângere a campioanei din acest start de sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi și-a băgat în ședință jucătorii după umilința de la Craiova, în urma căreia Farul a ajuns pe 9 în Liga 1. La conferința de presă, ”Regele” a găsit cu greu explicații pentru rezultatul rușinos.

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova – Farul 4-0

”100% trebuie să schimbăm ceva. Mulți jucători se gândeau doar la atac, la apărare mai puțin. Astfel, echipa gazdă a marcat de multe ori. Am avut ocazii la început, am încercat să schimb ceva la pauză, dar, practic, am vorbit în gol.

Nu pot decât să felicit echipa gazdă, a făcut un joc tactic extraordinar. Noi nu am jucat fără minge. Am luat decizii care nu erau bune. La cald, tot ce se întâmplă la Farul, vor urma două luni foarte grele. Totul e mental, nu fizic. Pentru noi, această pauză e ca o gură de oxigen.

Urez echipelor naționale succes, mai ales celei mari. Măcar ei să reușească, avem nevoie de succese. Tot pierdem, pierdem, suntem dezamăgiți”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Farul nu a trecut peste eliminarea din Conference League, suferită în faţa celor de la HJK Helsinki. Campioana a făcut un meci extrem de slab şi în duelul cu FC U Craiova 1948. Compagnucci, Albu, Baeten şi Bauza au marcat goluri victoriei trupei lui Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 – Farul 4-0

FCU Craiova 1948 a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, campioana Farul, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Craiovenii au deschis scorul în minutul 18, prin Van Durmen, care a primit o centrare de la Compagnucci. Oaspeţii nu au avut replică, iar oltenii şi-au majorat avantajul în minutul 45+1, când Aurelian Chiţu i-a pasat lui Dragoş Albu, şi acesta a înscris stabilind scorul pauzei. Farul a continuat jocul slab şi în partea secundă, lucru de care au profitat craiovenii.

Reclamă 4 / 0/3

Mai întâi a înscris Baeten, din pasa lui Aurelian Chiţu, în minutul 57, pentru ca Bauza să pună pe tabelă scorul final în minutul 80. S-a terminat 4-0 pentru FCU Craiova, care are 9 puncte şi este pe locul 8 în clasament, în vreme ce Farul ocupă locul 9, cu 9 puncte, însă echipa lui Hagi a bifat a patra înfrângere stagională.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:50 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană Vezi toate știrile
Citește și