Închide meniul

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova – Farul 4-0: ”Am încercat să schimb la pauză, dar am vorbit în gol”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2023, 8:08

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova – Farul 4-0: ”Am încercat să schimb la pauză, dar am vorbit în gol”

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova - Farul 4-0

Gică Hagi, în timpul meciului FC U Craiova 1948 - Farul 4-0 / Hepta

Gică Hagi a părut un monument al tristeții după FC U Craiova – Farul 4-0, a patra înfrângere a campioanei din acest start de sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi și-a băgat în ședință jucătorii după umilința de la Craiova, în urma căreia Farul a ajuns pe 9 în Liga 1. La conferința de presă, ”Regele” a găsit cu greu explicații pentru rezultatul rușinos.

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova – Farul 4-0

”100% trebuie să schimbăm ceva. Mulți jucători se gândeau doar la atac, la apărare mai puțin. Astfel, echipa gazdă a marcat de multe ori. Am avut ocazii la început, am încercat să schimb ceva la pauză, dar, practic, am vorbit în gol.

Nu pot decât să felicit echipa gazdă, a făcut un joc tactic extraordinar. Noi nu am jucat fără minge. Am luat decizii care nu erau bune. La cald, tot ce se întâmplă la Farul, vor urma două luni foarte grele. Totul e mental, nu fizic. Pentru noi, această pauză e ca o gură de oxigen.

Urez echipelor naționale succes, mai ales celei mari. Măcar ei să reușească, avem nevoie de succese. Tot pierdem, pierdem, suntem dezamăgiți”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Farul nu a trecut peste eliminarea din Conference League, suferită în faţa celor de la HJK Helsinki. Campioana a făcut un meci extrem de slab şi în duelul cu FC U Craiova 1948. Compagnucci, Albu, Baeten şi Bauza au marcat goluri victoriei trupei lui Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 – Farul 4-0

FCU Craiova 1948 a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, campioana Farul, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Craiovenii au deschis scorul în minutul 18, prin Van Durmen, care a primit o centrare de la Compagnucci. Oaspeţii nu au avut replică, iar oltenii şi-au majorat avantajul în minutul 45+1, când Aurelian Chiţu i-a pasat lui Dragoş Albu, şi acesta a înscris stabilind scorul pauzei. Farul a continuat jocul slab şi în partea secundă, lucru de care au profitat craiovenii.

Reclamă 4 / 0/3

Mai întâi a înscris Baeten, din pasa lui Aurelian Chiţu, în minutul 57, pentru ca Bauza să pună pe tabelă scorul final în minutul 80. S-a terminat 4-0 pentru FCU Craiova, care are 9 puncte şi este pe locul 8 în clasament, în vreme ce Farul ocupă locul 9, cu 9 puncte, însă echipa lui Hagi a bifat a patra înfrângere stagională.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și