Închide meniul

Programul complet al meciurilor din grupele Cupei României. Când joacă FCSB şi derby-ul CSA Steaua – Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2023, 16:32

Reclamă
Programul complet al meciurilor din grupele Cupei României. Când joacă FCSB şi derby-ul CSA Steaua – Rapid

Programul complet al meciurilor din grupele Cupei României

Hepta

Programul complet al meciurilor din grupele Cupei României. Derby-ul dintre CSA Steaua şi Rapid se va juca în etapa a doua. FCSB debutează în deplasarea de la FC Bihor Oradea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo debutează în grupele Cupei României cu FCu 1948 Craiova, în timp ce campioana Farul va juca la Voluntari. De asemenea, Universitatea Craiova va juca în prima etapă la CS Tunari, iar CFR Cluj va merge la Alexandria.

Programul complet al meciurilor din grupele Cupei României

Grupa A: Sepsi OSK, ACS Petrolul 52, Chindia Târgoviște, Hermannstadt, Corvinul Hunedoara, Progresul Pecica

Grupa B: FC Rapid 1923, CFR Cluj, Universitatea Cluj, FC Botoșani, CSA Steaua, CSM Alexandria

Grupa C: FCU 1948 Craiova, FCSB, Oțelul Galați, Dinamo, SCM Zalău, FC Bihor Oradea

Reclamă

Grupa D: Farul Constanța, Universitatea Craiova, UTA Arad, FC Voluntari, Gloria Buzău, CS Tunari

27 septembrie 2023 (etapa 1)

1 noiembrie 2023 (etapa 2)

Reclamă 4 / 0/3

6 decembrie 2023 (etapa 3).

Sferturi de finală (3 aprilie 2024)

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală urmând a disputa următoarele meciuri conform schemei de mai jos, cu mențiunea că echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu. De asemenea, În semifinale, câștigătoarele sferturilor de finală 1 și 3 vor fi gazde, scrie frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și