Închide meniul

Tragerea la sorţi a grupelor din Cupa României! FCSB, în grupă cu Dinamo! CSA Steaua, în grupă cu Rapid şi CFR Cluj

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 15:58

Reclamă
Tragerea la sorţi a grupelor din Cupa României! FCSB, în grupă cu Dinamo! CSA Steaua, în grupă cu Rapid şi CFR Cluj

Tragerea la sorţi a grupelor din Cupa României

Cupa României / Profimedia

Tragerea la sorţi a grupelor din Cupa României. La Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Cupei României, a doua ediţie cu noul format, adoptat în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În grupe vor intra 24 de echipe: primele 8 echipe clasate la finalul sezonului trecut din Liga 1 şi alte 16 echipe câştigătoare în play-off.

Tragerea la sorţi a grupelor din Cupa României

Componenţa grupelor Cupei României

Grupa A: Sepsi, Petrolul, Chindia Târgovişte, Hermannstadt, Corvinul Hunedoara, Progresul Pecica

Grupa B: Rapid, CFR Cluj, Universitatea Cluj, FC Botoşani, CSA Steaua, CSM Alexandria

Reclamă

Grupa C: FC U Craiova 1948, FCSB, Oţelul Galaţi, Dinamo, SCM Zalău, FC Bihor

Grupa D: Farul, Universitatea Craiova, UTA Arad, FC Voluntari, Gloria Buzău, CS Tunari

Update: A început tragerea la sorţi a grupelor Cupei României

Reclamă 4 / 0/3

Cele trei urne arată astfel, potrivit frf.ro:

  • Urna 1: Farul Constanța, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Rapid 1923, Sepsi OSK, U Craiova 1948, ACS Petrolul 52
  • Urna 2: FC Voluntari, Universitatea Cluj, FC Botoșani, Hermannstadt, UTA Arad, Dinamo 1948, Oțelul Galați, Chindia Târgoviște
  • Urna 3: CSA Steaua, Gloria Buzău, Corvinul 1921 Hunedoara, CSM Alexandria, FC Bihor Oradea, CS Tunari, SCM Zalău, Progresul Pecica

Cele 24 de echipe vor fi repartizate în patru grupe a câte şase echipe: două echipe din urna 1, două echipe din urna 2 şi două echipe din urna 3.

Fiecare echipă va disputa trei meciuri în faza grupelor şi vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 şi un meci cu o echipă din urna 3. Partidele se vor disputa pe terenul formaţiei mai slab clasată sezonul trecut.

Primele două clasate se vor califica în sferturile de finală ale Cupei României

Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală. Câştigătoarele grupelor vor avea avantajul terenului propriu în această fază a competiţiei.

Sepsi Sf. Gheorghe este deţinătoarea Cupei României. Covăsnenii s-au impus în luna mai pentru al doilea an la rând în această competiţie. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi la vremea respectivă a învins U Cluj în ultimul act, la loviturile de depratjare.

După 120 de minute în care cele două echipe au fost la egalitate, scor 0-0, Sepsi s-a impus cu 5-4 la loviturile de departajare, acolo unde Roland Niczuly a apărat trei penalty-uri.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și