Închide meniul

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe: „Caut să fiu mai bun în fiecare zi”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 13:01

Reclamă
Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe: Caut să fiu mai bun în fiecare zi”

Erling Haaland detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

Erling Haaland, în timpul unui meci / Profimediaimages

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe. Starul celor de la Manchester City a vorbit despre duelul de la distanță cu atacantul francez de la PSG, câștigător al Cupei Mondiale cu Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă un număr de fani ai fotbalului compară rivalitatea dintre Haaland și Mbappe cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Rolando. Acum, norvegianul, care a fost nominalizat la Balonul de Aur 2023, a vorbit despre acest subiect.

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe. Norvegianul nu vrea să se compare cu un alt jucător

Starul celor de la Manchester City a fost întrebat dacă rivalitatea sa cu Mbappe poate fi comparată cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Erling Haaland a menționat însă că nu se compară cu alți jucători și că nu îl consideră pe starul francez drept un rival.

„Asta pare să creadă toată lumea. Dar aveți grijă, trebuie să ținem cont de cum au reușit Messi și Cristiano să facă lucruri de-a dreptul nebune. Trebuie să ne amintim și că au făcut-o mereu. Chiar și acum, când au mai îmbătrânit, au rămas jucători fantastici.

Niciodată nu mă compar pe mine cu alt fotbalist, nu reprezintă felul în care sunt ca persoană sau cum văd eu lucrurile. Mă concentrez asupra mea, nu caut decât să fiu mai bun în fiecare zi și să mă bucur de ce fac”, a spus Erling Haaland, citat de footmercato.net.

Reclamă

În momentul de față, cei doi fotbaliști au fost nominalizați la Balonul de Aur din 2023, cel mai important trofeu individual.

Motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară

S-a aflat care este motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară. Starul lui Manchester City a oferit detalii total surprinzătoare în cadrul podcastului lui Logan Paul.

Întrebat care este secretul formei sale, Haaland a vorbit despre obiceiurile pe care le are în afara terenului de fotbal. Are câteva trucuri care îl ajută să se recupereze rapid după meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. E nevoie să dormi bine, sunt lucruri simple. Folosesc ochelari cu filtru pentru lumina albastră şi închid orice factor disturbator”, a declarat Haaland.

Starul norvegian a precizat că face orice pentru a-şi ţine gura închisă pe timpul somnului, acest lucru ajutându-l să se odihnească mai bine. Alături de el a fost şi KSI, un cunoscut rapper şi boxer. Acesta i-a spus că el foloseşte în fiecare seară bandă adezivă, pentru a se asigura că respiră pe nas. „Şi eu dorm aşa„, a reacţionat Haaland, potrivit thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și