Închide meniul

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2: „Nu înțeleg de ce nu au fost chemați”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 22:57

Reclamă
Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2: Nu înțeleg de ce nu au fost chemați”

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 - România U21 3-2

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu înțelege modul în care este făcută selecția la naționala U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” mici au pierdut meciul cu selecționata similară din Albania, după ce în minutul 58 scorul era de 2-0 în favoarea elevilor lui Daniel Pancu. Totuși, albanezii s-au dovedit mai buni pe final și au marcat de 3 ori în utlima jumătate de oră a partidei. Partida a contat pentru prima etapă a preliminariilor pentru EURO 2025.

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2. „MM” nu înțelege modul în care este făcută selecția

Oficialul vicecampioanei nu a înțeles motivul pentru care jucători precum Octavian Popescu, Alexandru Musi și Ianis Stoica nu au fost convocați pentru meciul echipei naționale U21. Această declarație vine în contextul în care Mihai Stoica și-a mai arătat nemulțumirea față de Daniel Pancu, selecționerul României U21.

„Am citit azi că Tavi Popescu, Musi și Ianis Stoica au cele mai bune cifre dintre jucătorii care respectă regula U21, însă ei nu au fost chemați la lot și nu înțeleg de ce. La Octavian înțeleg, deși se accidentase Baiaram.

E convocat Danciu, care e rezervă la Craiova, pe care l-am văzut jucând, dar care nu a dat niciun gol la seniori. E o problemă! E convocat Cîrjan, care joacă și nu joacă.

Reclamă

Totuși, parcă acolo nu mi-a sunat bine. N-am văzut a doua repriză a meciului cu Albania, recunosc, dar noi avem probleme la fundași și mijlocași defensivi”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu şi a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat pe atacantul FCSB-ului la naţionala României U21. Selecţionerul reprezentativei de tineret a răbufnit şi a răspuns criticilor primite chiar de la jucătorul vicecampioanei României.

„Ştiu că are ceva cu mine mai demult”, a răbufnit Tavi Popescu după ce a oferit două pase decisive în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

”Îi tratez pe toți în mod egal. Am văzut că s-a creat o ușoară polemică legată de neconvocarea lui Tavi Popescu. Eu am făcut convocările până în această etapă, nu ne putem schimba ideile de la o etapă la alta, pentru că, să fie clar, el nu a jucat pe poziția lui.

Am căutat să aduc la națională jucători care au evoluat pe pozițiile lor la club. Acum că s-a întâmplat să fie suspendat Florinel Coman și a prins ocazia să joace și făcut-o foarte bine e de lăudat.

Nu am absolut nimic personal cu nimeni și rămâne în vederile noastre”, a declarat Daniel Pancu pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și