Închide meniul

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2: „Nu înțeleg de ce nu au fost chemați”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 22:57

Reclamă
Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2: Nu înțeleg de ce nu au fost chemați”

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 - România U21 3-2

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu înțelege modul în care este făcută selecția la naționala U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” mici au pierdut meciul cu selecționata similară din Albania, după ce în minutul 58 scorul era de 2-0 în favoarea elevilor lui Daniel Pancu. Totuși, albanezii s-au dovedit mai buni pe final și au marcat de 3 ori în utlima jumătate de oră a partidei. Partida a contat pentru prima etapă a preliminariilor pentru EURO 2025.

Mihai Stoica l-a criticat din nou pe Daniel Pancu, după Albania U21 – România U21 3-2. „MM” nu înțelege modul în care este făcută selecția

Oficialul vicecampioanei nu a înțeles motivul pentru care jucători precum Octavian Popescu, Alexandru Musi și Ianis Stoica nu au fost convocați pentru meciul echipei naționale U21. Această declarație vine în contextul în care Mihai Stoica și-a mai arătat nemulțumirea față de Daniel Pancu, selecționerul României U21.

„Am citit azi că Tavi Popescu, Musi și Ianis Stoica au cele mai bune cifre dintre jucătorii care respectă regula U21, însă ei nu au fost chemați la lot și nu înțeleg de ce. La Octavian înțeleg, deși se accidentase Baiaram.

E convocat Danciu, care e rezervă la Craiova, pe care l-am văzut jucând, dar care nu a dat niciun gol la seniori. E o problemă! E convocat Cîrjan, care joacă și nu joacă.

Reclamă

Totuși, parcă acolo nu mi-a sunat bine. N-am văzut a doua repriză a meciului cu Albania, recunosc, dar noi avem probleme la fundași și mijlocași defensivi”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu şi a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat pe atacantul FCSB-ului la naţionala României U21. Selecţionerul reprezentativei de tineret a răbufnit şi a răspuns criticilor primite chiar de la jucătorul vicecampioanei României.

„Ştiu că are ceva cu mine mai demult”, a răbufnit Tavi Popescu după ce a oferit două pase decisive în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

”Îi tratez pe toți în mod egal. Am văzut că s-a creat o ușoară polemică legată de neconvocarea lui Tavi Popescu. Eu am făcut convocările până în această etapă, nu ne putem schimba ideile de la o etapă la alta, pentru că, să fie clar, el nu a jucat pe poziția lui.

Am căutat să aduc la națională jucători care au evoluat pe pozițiile lor la club. Acum că s-a întâmplat să fie suspendat Florinel Coman și a prins ocazia să joace și făcut-o foarte bine e de lăudat.

Nu am absolut nimic personal cu nimeni și rămâne în vederile noastre”, a declarat Daniel Pancu pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și