Închide meniul

Dinamo – Farul nu se va juca pe Arena Naţională! Anunţul lui Ovidiu Burcă şi ce opţiuni au „câinii”

Alex Masgras Publicat: 14 septembrie 2023, 10:16

Reclamă
Dinamo – Farul nu se va juca pe Arena Naţională! Anunţul lui Ovidiu Burcă şi ce opţiuni au „câinii

Dinamo - Farul nu se va juca pe Arena Naţională

Fanii lui Dinamo pe Arena Naţională / Profimedia

Dinamo – Farul nu se va juca pe Arena Naţională! Chiar dacă va disputa meciul cu FC U Craiova 1948 pe cel mai mare stadion al ţării, formaţia din Ştefan cel Mare este nevoită să îşi caute altă arenă pentru confruntarea cu Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii ar fi dorit ca şi meciul contra campioanei României să se dispute pe Arena Naţională, dar stadionul nu este disponibil pe 22 septembrie, deoarece atunci va avea loc un festival.

Dinamo – Farul nu se va juca pe Arena Naţională! Anunţul lui Ovidiu Burcă şi ce opţiuni au „câinii”

Anunţul că Dinamo nu va putea evolua pe Arena Naţională în meciul cu Farul Constanţa de pe 22 septembrie a fost făcut chiar de Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”. Atunci este programat un festival pe cel mai mare stadion al ţării, ceea ce înseamnă că formaţia din Ştefan cel Mare este nevoită să îşi caute un nou stadion.

Printre opţiuni se numără stadionul celor de la Chindia Târgovişte, dar şi Arcul de Triumf, stadion de care dinamoviştii s-au plâns în acest început de sezon din cauza suprafeţei de joc.

„Nu putem să jucăm meciul cu Farul acolo (n.r. – pe Arena Națională). Prima opțiune e Târgoviște, nu știu dacă mai există alte opțiuni. E aproape de București, există o comunitate foarte mare de dinamoviști acolo. Am fost plăcut surprins să-i vedem alături de noi.

Reclamă

S-ar putea ca pentru meciul cu Farul să apelăm totuși la «Arcul de Triumf», pentru că și lor le place gazonul bun (n.r. – râde). S-au făcut niște lucrări de mentenanță acolo, iarba are nevoie de un ciclu de germinare, nu se rezolvă peste noapte problema. Au fost căldurile sufocante pentru gazon, e dificil să-l păstrezi. Și la Săftica trebuie să luăm măsuri din această cauză”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit dinamo1948.club.

Dinamo nu ştie încă unde va juca meciul cu Farul Constanţa

Dacă meciul cu FC U Craiova 1948 se va disputa pe Arena Naţională, Dinamo caută variante pentru meciul cu campioana României. Potrivit prosport.ro, varianta Târgovişte a picat, deoarece conducerea celor de la Chindia nu vrea să le pună la dispoziţie stadionul dinamoviştilor.

Dacă Dinamo – Farul se joacă pe 22 septembrie, de la ora 21:00, Chindia joacă pe 23 septembrie, de la ora 11:00, cu Dumbrăviţa.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa mai sus menţionată scrie că Dinamo ia în calcul chiar şi varianta „Ilie Oană” din Ploieşti.

În cazul în care nu vor ajunge pe arena celor de la Petrolul şi lucrările de la Arcul de Triumf se vor finaliza în timp util, Dinamo va reveni pe stadionul pe care a evoluat încă din finalul sezonului trecut, în liga secundă.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și