Închide meniul

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015: „Eu sunt adevărata câștigătoare”

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 17:34

Reclamă
Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015: Eu sunt adevărata câștigătoare”

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015

Jelena Jankovic și Simona Halep / Profimediaimages

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015. Fosta jucătoare din Serbia, acum în vârstă de 38 de ani, a reacționat dur, după ce sportiva noastră a fost suspendată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani în cazul scandalului de dopaj. Anunțul a fost de Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi contestată la TAS.

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015. Reacție dură după suspendarea jucătoarei din Constanța

Simona Halep a învins-o în anul 2015 pe Jelena Jankovic în marea finală a turneului de la Indian Wells. Acum, fosta sportivă dorește să primească titlul câștigat de către jucătoarea noastră, după ce aceasta a fost suspendată în cazul scandalului de dopaj.

Jankovic a făcut controversata cerere prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta consideră că este adevărata câștigătoare a turneului din 2015.

„Oamenii nu au vrut să recunoască, dar întotdeauna am știut că eu sunt adevărata câștigătoare de la Indian Wells 2015!

Reclamă

Suspendarea Simonei demonstrează asta! Le mulțumesc fanilor care păstrează relevant hashtag-ul #JankovicWonIW15”, a postat fosta sportivă din Serbia, pe contul personal de Twitter.

Finala de la Indian Wells din anul 2015 a fost câștigată de către Simona Halep cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4. Meciul respectiv a durat aproximativ 3 ore. Partida a fost una tensionată, iar, pe întreg parcursul meciului, Jankovic a avut mai multe replici dure pentru jucătoarea noastră.

Totuși, Simona Halep a efectuat un test anti-dopping și la Indian Wells, în 2015, iar rezultatul acestuia a fost unul negativ.

Reclamă 4 / 0/3

Un cunoscut medic din România nu este surprins de suspendarea Simonei Halep

„Simona Halep a fost testată, depistată pozitiv și suspendată. Punct. Nu contează ce a vrut, ce n-a vrut să facă, de unde a luat substanța. Din moment ce substanța era în corpul ei, ea era dopată. Toți sportivii răspund pentru ceea ce folosesc.

Există și sportivi care folosesc substanțe interzise cu metoda calendarului, așa cum socoteau femeile contracepția în perioada comunistă. Un sportiv poate să folosească ceva în perioadele din afara competițiilor și să calculeze astfel încât substanța aceea să-i iasă din organism până la data la care va fi testat. Metoda calendarului funcționează, dar nu mereu, uneori mai dă greș.

În niciun caz un medic nu ar prescrie așa ceva! Niciun doctor nu-și asumă riscul imens ca acel sportiv să fie prins și să plătească și el. De ce să câștige el sau ea milioane de euro, iar eu să-mi distrug reputația, cariera? Am spus că roxadustatul nu este nici eficient, efectul pe care-l poate avea asupra organismului nu e unul atât de mare încât să conteze. Medicii nu apelează la așa ceva, dar sunt tentați de astfel de practici preparatorii fizici, antrenorii. Ei sunt interesați să arate că vin cu ceva în plus, că sunt mai buni decât erau aceia pe care i-au înlocuit.

(Reporter: Cât contează faptul că Simona nu a știut, că nu s-a dopat intenționat?) Eu cred că a știut. Uitați-vă la musculatura Simonei Halep și veți înțelege! Cine se pricepe înțelege despre ce este vorba”, a declarat Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei României, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și