Închide meniul

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015: „Eu sunt adevărata câștigătoare”

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2023, 17:34

Reclamă
Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015: Eu sunt adevărata câștigătoare”

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015

Jelena Jankovic și Simona Halep / Profimediaimages

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015. Fosta jucătoare din Serbia, acum în vârstă de 38 de ani, a reacționat dur, după ce sportiva noastră a fost suspendată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani în cazul scandalului de dopaj. Anunțul a fost de Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi contestată la TAS.

Jelena Jankovic vrea titlul câștigat de Simona Halep la Indian Wells în 2015. Reacție dură după suspendarea jucătoarei din Constanța

Simona Halep a învins-o în anul 2015 pe Jelena Jankovic în marea finală a turneului de la Indian Wells. Acum, fosta sportivă dorește să primească titlul câștigat de către jucătoarea noastră, după ce aceasta a fost suspendată în cazul scandalului de dopaj.

Jankovic a făcut controversata cerere prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta consideră că este adevărata câștigătoare a turneului din 2015.

„Oamenii nu au vrut să recunoască, dar întotdeauna am știut că eu sunt adevărata câștigătoare de la Indian Wells 2015!

Reclamă

Suspendarea Simonei demonstrează asta! Le mulțumesc fanilor care păstrează relevant hashtag-ul #JankovicWonIW15”, a postat fosta sportivă din Serbia, pe contul personal de Twitter.

Finala de la Indian Wells din anul 2015 a fost câștigată de către Simona Halep cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4. Meciul respectiv a durat aproximativ 3 ore. Partida a fost una tensionată, iar, pe întreg parcursul meciului, Jankovic a avut mai multe replici dure pentru jucătoarea noastră.

Totuși, Simona Halep a efectuat un test anti-dopping și la Indian Wells, în 2015, iar rezultatul acestuia a fost unul negativ.

Reclamă 4 / 0/3

Un cunoscut medic din România nu este surprins de suspendarea Simonei Halep

„Simona Halep a fost testată, depistată pozitiv și suspendată. Punct. Nu contează ce a vrut, ce n-a vrut să facă, de unde a luat substanța. Din moment ce substanța era în corpul ei, ea era dopată. Toți sportivii răspund pentru ceea ce folosesc.

Există și sportivi care folosesc substanțe interzise cu metoda calendarului, așa cum socoteau femeile contracepția în perioada comunistă. Un sportiv poate să folosească ceva în perioadele din afara competițiilor și să calculeze astfel încât substanța aceea să-i iasă din organism până la data la care va fi testat. Metoda calendarului funcționează, dar nu mereu, uneori mai dă greș.

În niciun caz un medic nu ar prescrie așa ceva! Niciun doctor nu-și asumă riscul imens ca acel sportiv să fie prins și să plătească și el. De ce să câștige el sau ea milioane de euro, iar eu să-mi distrug reputația, cariera? Am spus că roxadustatul nu este nici eficient, efectul pe care-l poate avea asupra organismului nu e unul atât de mare încât să conteze. Medicii nu apelează la așa ceva, dar sunt tentați de astfel de practici preparatorii fizici, antrenorii. Ei sunt interesați să arate că vin cu ceva în plus, că sunt mai buni decât erau aceia pe care i-au înlocuit.

(Reporter: Cât contează faptul că Simona nu a știut, că nu s-a dopat intenționat?) Eu cred că a știut. Uitați-vă la musculatura Simonei Halep și veți înțelege! Cine se pricepe înțelege despre ce este vorba”, a declarat Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei României, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și