Închide meniul

Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului: „Au cel mai bun lot!”

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 14:34

Reclamă
Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului: „Au cel mai bun lot!

Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB, înainte de reeditarea finalei campionatului. „Regele” susţine că roş-albaştrii au cel mai bun lot din acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – FCSB, derby-ul din etapa a noua de Liga 1, se va disputa duminică, de la 21:45. Partida va fi în format live text, pe AS.ro. Ultimul meci direct dintre cele două a fost câştigat de constănţeni, meci în urma căruia s-a decis campioana sezonului trecut de Liga 1.

Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului

Înaintea duelului „de foc” dintre Farul şi FCSB, Gică Hagi a fost întrebat dacă se teme de vreun jucător al roş-albaştrilor. „Regele” a dat răspunsul imediat, şi a declarat că întreaga echipă a lui Elias Charalambous este una foarte puternică.

Managerul de la Farul a mai spus că FCSB are cel mai bun lot din Liga 1, însă speră ca echipa sa să facă un meci bun la Ovidiu, pentru a lua cele trei puncte.

„(n.r. – Vă temeți de vreun jucător de la FCSB?) FCSB are jucători foarte buni. FCSB are unul dintre cele mai bune loturi din prima ligă, dar pentru mine contează cum joci colectiv.

Reclamă

Sperăm ca noi să o facem mai bine colectiv decât ei. Știm că va fi greu, pentru că adversarul e foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare meciului Farul – FCSB.

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul. Legenda fotbalului brazilian a ajuns, în această toamnă, un membru al conducerii campioanei.

„Vorbiți de acțiuni? Da, eu o spun încă o dată. A fost dorința lui, a venit de la el. Probabil a văzut la noi niște lucruri. La nivelul la care a fost și cât de mare sportiv a fost… îi mulțumim, e o onoare pentru noi să-l avem acționar.

Reclamă 4 / 0/3

Nu contează cu cât de mult a venit, important e că a venit, ne sprijinim și va fi bine. Pe lângă el îi așteptăm și pe ceilalți. Aștept noi parteneri care să sprijine acest club. Cred că e un club foarte interesant, Constanța e un oraș frumos, iar echipa a arătat că are un potențial enorm.

Va deveni foarte puternică atunci când va vinde toate acțiunile, atât cât îmi doresc eu. Atunci vom deveni puternici în sensul că va fi un club cu un viitor foarte bun. Acționarii vor sprijini. În afară că aduc niște bani la club, bineînțeles că se și pricep, pot aduce păreri legate de administrare, iar Farul are nevoie de acest lucru”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și