Închide meniul

Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului: „Au cel mai bun lot!”

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 14:34

Reclamă
Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului: „Au cel mai bun lot!

Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la FCSB, înainte de reeditarea finalei campionatului. „Regele” susţine că roş-albaştrii au cel mai bun lot din acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – FCSB, derby-ul din etapa a noua de Liga 1, se va disputa duminică, de la 21:45. Partida va fi în format live text, pe AS.ro. Ultimul meci direct dintre cele două a fost câştigat de constănţeni, meci în urma căruia s-a decis campioana sezonului trecut de Liga 1.

Gică Hagi, laude pentru FCSB înainte de reeditarea finalei campionatului

Înaintea duelului „de foc” dintre Farul şi FCSB, Gică Hagi a fost întrebat dacă se teme de vreun jucător al roş-albaştrilor. „Regele” a dat răspunsul imediat, şi a declarat că întreaga echipă a lui Elias Charalambous este una foarte puternică.

Managerul de la Farul a mai spus că FCSB are cel mai bun lot din Liga 1, însă speră ca echipa sa să facă un meci bun la Ovidiu, pentru a lua cele trei puncte.

„(n.r. – Vă temeți de vreun jucător de la FCSB?) FCSB are jucători foarte buni. FCSB are unul dintre cele mai bune loturi din prima ligă, dar pentru mine contează cum joci colectiv.

Reclamă

Sperăm ca noi să o facem mai bine colectiv decât ei. Știm că va fi greu, pentru că adversarul e foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare meciului Farul – FCSB.

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul

Gică Hagi a dezvăluit modul în care Rivaldo a ajuns acționar la Farul. Legenda fotbalului brazilian a ajuns, în această toamnă, un membru al conducerii campioanei.

„Vorbiți de acțiuni? Da, eu o spun încă o dată. A fost dorința lui, a venit de la el. Probabil a văzut la noi niște lucruri. La nivelul la care a fost și cât de mare sportiv a fost… îi mulțumim, e o onoare pentru noi să-l avem acționar.

Reclamă 4 / 0/3

Nu contează cu cât de mult a venit, important e că a venit, ne sprijinim și va fi bine. Pe lângă el îi așteptăm și pe ceilalți. Aștept noi parteneri care să sprijine acest club. Cred că e un club foarte interesant, Constanța e un oraș frumos, iar echipa a arătat că are un potențial enorm.

Va deveni foarte puternică atunci când va vinde toate acțiunile, atât cât îmi doresc eu. Atunci vom deveni puternici în sensul că va fi un club cu un viitor foarte bun. Acționarii vor sprijini. În afară că aduc niște bani la club, bineînțeles că se și pricep, pot aduce păreri legate de administrare, iar Farul are nevoie de acest lucru”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei cu FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și