Închide meniul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură la Farul! „Regele” e gata să-l vândă pe Enes Sali

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 13:09

Reclamă
Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură la Farul! „Regele e gata să-l vândă pe Enes Sali

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură la Farul

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Gică Hagi este aproape de o nouă lovitură la Farul! „Regele” e gata să-l vândă pe Enes Sali pe o sumă colosală. FC Dallas, formaţie din MLS, îl curtează cu insitenţă pe jucătorul de 17 ani al campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali a fost transferat de Academia lui Gică Hagi în vara lui 2018, de la juniorii Barcelonei. Jucătorul a fost promovat la prima echipă în 2021.

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură la Farul

Conform gsp.ro, Enes Sali este dorit cu insitenţă de FC Dallas. Oficialii americani şi cei ai campioanei poartă negocieri intense, pentru a stabili cum se va produce transferul jucătorului.

Sursa citată mai sus anunţă că neînţelegerile dintre cele două părţi au apărut în privinţa sumei de transfer. Americanii vor să-i plătească suma de trei milioane de euro lui Gică Hagi, în schimbul jucătorului.

De asemenea, FC Dallas vrea să-l transfere definitiv pe Enes Sali. Texanii sunt gata să-i ofere jucătorului un salariu de două milioane de euro şi un contract valabil pe patru sezoane.

Reclamă

Enes Sali a fost născut în Canada şi tot acolo a început să joace fotbal, la academia celor de la Woodbridge. În acest sezon, puştiul de 17 ani a bifat nouă meciuri la Farul, reuşind să marceheze şi un gol.

În sezonul trecut, Enes Sali a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Gică Hagi. Mijlocaşul a prins 22 de meciuri în stagiunea în care constănţenii au câştigat titlul.

Tatăl lui Enes Sali, nemulţumit că fiul său a ajuns rezervă la Farul

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi, în timpul meciului Sheriff – Farul! Tatăl lui Enes Sali a criticat decizia „Regelui”, de a nu-l folosi pe acesta în meciul retur al partidei din preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Engi Sali, tatăl lui Enes, a fost nemulțumit de faptul că fiul său nu a fost utilizat în partida de la Tiraspol, pierdută de campioană cu scorul de 0-3.

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit

Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a spus Engi Sali, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și