Închide meniul

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. Cei doi au mai colaborat în trecut

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 17:59

Reclamă
Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. Cei doi au mai colaborat în trecut

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, pe banca Universității Craiova / Profimediaimages

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. „Reghe” vrea să își completeze staff-ul tehnic, înainte de plecarea în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova va rămâne fără antrenor, după ce o echipă din campionatul Arabiei Saudite i-a plătit clauza de reziliere lui Laurențiu Reghecampf. Clauza respecitvă avea valoarea de 300.000 de euro. Acesta ar urma să semneze cu noua formație în câteva ore.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. „Reghe” vrea să colaboreze, din nou, cu Toni Petrea

Potrivit informațiilor oferite de playsport.ro, Laurențiu Reghecampf dorește să colaboreze, din nou, cu Toni Petrea, după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul dorește să își refacă staff-ul tehnic, înainte de plecarea în Arabia Saudită, iar fostul om de pe banca FCSB-ului este opțiunea preferată de „Reghe”.

Toni Petrea este în prezent liber de contract, după despărțirea de U Cluj, de la finalul acestei veri. Conform sursei citate anteior, fostul tehnician de la FCSB nu are nicio problemă în a redeveni asistentul unui principal, mai ales pentru că a mai lucrat în trecut cu Laurențiu Reghecampf. După plecarea acestuia din staff se vorbea despre un posibil conflict între cei doi. Totuși, în ultima perioadă, relațiile acestora au redevenit bune, iar „Reghe” și Petrea par a fi gata de o nouă colaborare.

Petrea a plecat din staff-ul lui „Reghe” în anul 2022, pentru a deveni antrenorul celor de la FCSB. Acesta a fost la un pas de titlu cu vicecampioana în anul 2021. De asemenea, a reușit să câștige Cupa României în anul 2020, alături de echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

S-a aflat cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la arabi. Mihai Rotaru ar fi luat rapid o primă decizie şi este gata să apeleze la un antrenor pe care îl cunoaşte foarte bine.

Patronul alb-albaştrilor nu l-a putut convinge pe Reghecampf să rămână şi va aduce un interimar pentru următoarele partide. Sâmbătă, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Universitatea Cluj.

Potrivit prosport.ro, Corneliu Papură (50 de ani) va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta va prelua funcţia imediat şi se va ocupa de pregătirea echipei. Ar urma să fie lăsat cel puţin până în iarnă, când se va decide dacă va fi păstrat până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Papură a mai fost antrenor la echipa din Bănie în trei mandate. Ultima dată a condus-o pe Universitatea Craiova între noiembrie 2020 şi ianuarie 2021. A avut atunci 3 victorii, 7 remize şi o înfrângere.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:50 Farul – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene. Echipele de start 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și