Închide meniul

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf: „Pe el l-aș pune!”

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 18:40

Reclamă
Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf: Pe el l-aș pune!”

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Fostul oficial din Bănie i-a făcut o recomandare lui Mihai Rotaru, care urmează să rămână fără tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf va pleca de pe banca Universității Craiova după ce o formație din Arabia Saudită i-a achitat clauza de reziliere a contractului, de 300.000 de euro.

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Fostul oficial îl susține pe Eugen Neagoe

Sorin Cârțu a dezvăluit că și l-ar dori înapoi pe banca Universității pe Eugen Neagoe, tehnician care a fost dat afară de către Mihai Rotaru după a doua etapă a noului sezon din Liga 1. Fostul președinte al clubului din Bănie a menționat totuși că decizia finală îi aparține patronului, care nu se aștepta să fie nevoit să caute un nou antrenor, având în vedere că Reghecampf a stat pe banca clubului doar pentru 7 meciuri.

„Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el. Dar îţi dai seama că şi el e… o plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de acastă situaţie.

Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

La al doilea mandat pe banca Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a obținut 4 victorii și un rezultat de egalitate. A preluat echipa pe data de 26 iulie, iar singurele înfrângeri înregistrate, de atunci, de olteni au fost cu Farul 0-2 și cu FCSB 0-3. Cele două eșecuri au fost în etapele cu numărul 7 și 8 a noului sezon de Liga 1.

Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova

Eugen Neagoe a fost luat prin surprindere de plecarea lui Reghecampf. S-a ferit însă să anunţe dacă ar fi tentat să colaboreze din nou cu Mihai Rotaru.

„Nu ştiam că Universitatea Craiova nu mai are antrenor. Am rămas surprins, da! Nu ştiu ce s-a întâmplat şi nici nu vreau să comentez prea mult.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: În momentul de faţă sunt două echipe din Craiova fără antrenor. Cum aţi răspunde dacă aţi fi sunat de Mihai Rotaru?) Veţi afla atunci, deocamdată nu am ce să vă răspund pentru că nu am vorbit cu nimeni. Atât timp cât nu vorbeşti cu cineva, nu ai ce să răspunzi.

Nu are legătură cu ce aş vrea eu, dacă o să am discuţii, o să aflaţi atunci care este răspunsul meu”, a declarat Eugen Neagoe în exclusivitate pentru AS.ro.

După 9 etape, Universitatea Craiova este pe locul secund în Liga 1. Are cu 4 puncte mai puţin decât FCSB, dar liderul are şi o restanţă de disputat. Primele zvonuri sunt că Corneliu Papură va fi numit interimar la gruparea din Bănie.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor Vezi toate știrile
Citește și