Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații: „Crede că el a inventat șmecheria”

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 22:20

Reclamă
Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații: Crede că el a inventat șmecheria”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații

Colaj Mihai Stoica - Andrea Mandorlini / Profimediaimages

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații. Managerul oficial de la FCSB a fost deranjat de vorbele tehnicianului de la CFR Cluj, de la finalul partidei cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat meciul cu Petrolul Ploiești cu scorul de 1-0. În cadrul meciului din Gruia, „lupii galbeni” nu au primit o lovitură de la 11 metri din partea lui Istvan Kovacs, după ce Ajeti l-a călcat pe Gomez în careu. La finalul partidei, tehnicianul ardelenilor a menționat că FCSB ar fi avantajată de arbitrajul din Liga 1.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații. Atacul oficialului de la FCSB

După declarațiile lui Andrea Mandorlini, Mihai Stoica a ieșit la atac, având în vedere că tehnicianul clujenlilor a menționat că FCSB ar fi avantajată de arbitraj. „MM” este de părere că antrenorul din Gruia a încercat să creeze o diversiune, prin care să redirecționeze atenția către meciul dintre Farul și FCSB.

De asemenea, și la partida de la Ovidiu a existat o fază controversată. Centralul partidei, Sebastian Colțescu, a acrodat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță, din careul campioanei. Atunci, Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă iar vicecampioana s-a impus în fața „marinarilor” cu scorul de 1-0.

„Meciul de ieri, (n.r. CFR – Petrolul) l-am văzut tot. Cel mai interesant mi s-a părut ceea ce a declarat Mandorlini după meci.

Reclamă

El crede că venind dintr-o ţară cu un fotbal superior, care a dat campioane europene, mondiale, crede că el a inventat şmecheria. Că suntem nişte proşti care stăm cu gura căscată să-l auzim debitând nişte inepţii cum rar mi-a fost dat să văd.

Să vorbeşti despre un alt meci şi despre o altă fază unde este un penalty discutabil, clar, când împotriva trebuiau să se dicteze două penalty-uri clare este deja o sfidare a bunului simţ.

Diversiune. El crede că noi nu ştim să facem diversiune. Eu nu aş fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază, când am mortul în casă şi se descompune”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Andrea Mandorlini, după CFR – Petrolul 1-0

După meciul câștigat de CFR Cluj cu Petrolul, Andrea Mandorlini a făcut o declarație surprinzătoare. Tehnicianul italian al formației din Gruia este de părere că FCSB este avantajată de arbitri, având în vedere penalty-ul obținut de vicecampioană la meciul de la Ovidiu, cu Farul.

„Am văzut și azi și ieri un arbitraj cu greșeli. Asta nu face cinste fotbalului românesc. Eu sincer penalty ca ieri nu am mai văzut. E o lipsă de respect pentru jucători precum Popescu și Hagi care au făcut ceva în această țară.

Vreau să vă spun că diferența până acum din clasament e făcută de două penalty-uri. Două penalty-uri inexistente. Unul a fost primit de FCSB împotriva cu noi. Puteam noi să fim în față.

Sunt mulțumit că azi nu am primit gol. Azi nu a fost o zi atât de bună, dar aspectul principal pe azi e că nu am luat gol”, a spus Andrea Mandorlini, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și