Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații: „Crede că el a inventat șmecheria”

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 22:20

Reclamă
Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații: Crede că el a inventat șmecheria”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații

Colaj Mihai Stoica - Andrea Mandorlini / Profimediaimages

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații. Managerul oficial de la FCSB a fost deranjat de vorbele tehnicianului de la CFR Cluj, de la finalul partidei cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat meciul cu Petrolul Ploiești cu scorul de 1-0. În cadrul meciului din Gruia, „lupii galbeni” nu au primit o lovitură de la 11 metri din partea lui Istvan Kovacs, după ce Ajeti l-a călcat pe Gomez în careu. La finalul partidei, tehnicianul ardelenilor a menționat că FCSB ar fi avantajată de arbitrajul din Liga 1.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ultimele declarații. Atacul oficialului de la FCSB

După declarațiile lui Andrea Mandorlini, Mihai Stoica a ieșit la atac, având în vedere că tehnicianul clujenlilor a menționat că FCSB ar fi avantajată de arbitraj. „MM” este de părere că antrenorul din Gruia a încercat să creeze o diversiune, prin care să redirecționeze atenția către meciul dintre Farul și FCSB.

De asemenea, și la partida de la Ovidiu a existat o fază controversată. Centralul partidei, Sebastian Colțescu, a acrodat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță, din careul campioanei. Atunci, Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă iar vicecampioana s-a impus în fața „marinarilor” cu scorul de 1-0.

„Meciul de ieri, (n.r. CFR – Petrolul) l-am văzut tot. Cel mai interesant mi s-a părut ceea ce a declarat Mandorlini după meci.

Reclamă

El crede că venind dintr-o ţară cu un fotbal superior, care a dat campioane europene, mondiale, crede că el a inventat şmecheria. Că suntem nişte proşti care stăm cu gura căscată să-l auzim debitând nişte inepţii cum rar mi-a fost dat să văd.

Să vorbeşti despre un alt meci şi despre o altă fază unde este un penalty discutabil, clar, când împotriva trebuiau să se dicteze două penalty-uri clare este deja o sfidare a bunului simţ.

Diversiune. El crede că noi nu ştim să facem diversiune. Eu nu aş fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază, când am mortul în casă şi se descompune”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Andrea Mandorlini, după CFR – Petrolul 1-0

După meciul câștigat de CFR Cluj cu Petrolul, Andrea Mandorlini a făcut o declarație surprinzătoare. Tehnicianul italian al formației din Gruia este de părere că FCSB este avantajată de arbitri, având în vedere penalty-ul obținut de vicecampioană la meciul de la Ovidiu, cu Farul.

„Am văzut și azi și ieri un arbitraj cu greșeli. Asta nu face cinste fotbalului românesc. Eu sincer penalty ca ieri nu am mai văzut. E o lipsă de respect pentru jucători precum Popescu și Hagi care au făcut ceva în această țară.

Vreau să vă spun că diferența până acum din clasament e făcută de două penalty-uri. Două penalty-uri inexistente. Unul a fost primit de FCSB împotriva cu noi. Puteam noi să fim în față.

Sunt mulțumit că azi nu am primit gol. Azi nu a fost o zi atât de bună, dar aspectul principal pe azi e că nu am luat gol”, a spus Andrea Mandorlini, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și