Închide meniul
VIDEO

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo! „Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 4-2

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 21:48

Reclamă
Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo! „Bătrâna Doamnă a pierdut cu 4-2

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo!

Sassuolo a învins-o pe Juventus cu 4-2 / Profimedia Images

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo! În minutul 90+5, Federico Gatti a primit o pasă de la portarul Szczesny şi a comis o gafă uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a trimis mingea înapoi, dar Szczesny nu se mai afla în poartă şi, astfel, Gatti a devenit autorul unui autogol incredibil.

Intră aici să vezi autogolul incredibil al lui Federico Gatti

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo!

Juventus a înregistrat prima înfrângere din acest sezon de Serie A. „Bătrâna Doamnă” are 10 puncte din 5 meciuri: 3 victorii, un egal şi o înfrângere.

La gazde, românul Daniel Boloca a fost integralist. În minutul 51 al partidei el a primit un cartonaş galben.

Reclamă

Autogolul lui Federico Gatti a decis definitiv soarta partidei. Juventus era condusă cu 3-2 în momentul în care Gatti a comis acea greşeală monumentală. Elevii lui Massimiliano Allegri alergau disperaţi după egalare.

Juventus a avut numeroase probleme în ultimul timp. „Bătrâna Doamnă” s-a clasat pe locul 7 în campionat sezonul trecut, după ce a fost penalizată cu 10 puncte. „Bătrâna Doamnă” se clasase din punct de vedere sportiv pe loc de Champions League, dar nu a mai putut juca nici măcar în Conference League. Deşi s-a aflat pe loc de Conference League cu penalizarea de 10 puncte primită, UEFA a decis să o excludă pe „Bătrâna Doamnă” din această competiţie.

Juventus a fost exclusă din Conference League! Decizia luată de UEFA

Juventus a fost exclusă din Conference League. Decizia luată de UEFA a fost anunţată la finalul lunii iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus Torino nu joacă în cupele europene în acest sezon, după ce a primit o interdicţie din cauza încălcării regulilor UEFA privind licenţierea cluburilor şi fair-play-ul financiar, în timp ce Chelsea Londra va plăti 10 milioane de euro pentru că a prezentat informaţii financiare incomplete, a anunţat forul continental.

Prima Cameră a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) a anunţat deciziile privind anchetele deschise în sezonul 2022/23. În timpul sezonului 2022/23, Prima Cameră a CFCB, prezidată de Sunil Gulati, a deschis investigaţii în cazul cluburilor Juventus şi Chelsea FC pentru potenţiale încălcări ale regulamentelor UEFA privind licenţierea cluburilor şi fair-play-ul financiar.

CFCB a concluzionat că Juventus a încălcat cadrul de reglementare al UEFA şi a încălcat acordul de reglementare semnat în august 2022. În consecinţă, Prima Cameră a CFCB a reziliat acordul de soluţionare încheiat cu clubul şi a decis următoarele:

  • să o excludă pe Juventus din compeţiţiile masculine intercluburi UEFA din 2023/24;
  • să impună clubului o contribuţie financiară suplimentară de 20 de milioane de euro. Din această sumă, 10 milioane de euro sunt condiţionate şi vor fi aplicate doar dacă situaţiile financiare anuale ale clubului pentru exerciţiile financiare 2023, 2024 şi 2025 nu respectă cerinţele contabile definite în anexa G la Regulamentul UEFA privind licenţele cluburilor şi sustenabilitatea financiară.

„Rămânem ferm convinşi de legitimitatea acţiunilor noastre”

Nu împărtăşim interpretarea care a fost dată apărării noastre şi rămânem ferm convinşi de legitimitatea acţiunilor noastre şi de validitatea argumentelor noastre. Cu toate acestea, am decis să nu facem apel la această hotărâre”, a declarat preşedintele Juventus, Gianluca Ferrero.

Locul celor de la Juventus a fost luat de Fiorentina, finalista din sezonul trecut din Conference League.

Principalul motiv pentru care Juventus a fost sancționată este „schimbul fals” de jucători. Practic, oficialii torinezilor schimbau jucători cu alte cluburi, fără o sumă de bani, dar din care beneficiau de câștiguri materiale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și