Închide meniul

Juventus a fost exclusă din cupele europene. „Bătrâna Doamnă” nu va mai participa în grupele Conference League

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 15:01

Reclamă
Juventus a fost exclusă din cupele europene. Bătrâna Doamnă” nu va mai participa în grupele Conference League

Juventus a fost exclusă din cupele europene

Juventus / Profimedia

Juventus a fost exclusă din cupele europene. Echipa italiană a fost sancționată pentru neregulile din scandalul „plusvalențelor fictive Prisma”, dar oficialii clubului au făcut un pact cu cei de la UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentanții „Bătrânei Doamne” nu au contestat decizia UEFA, iar astfel nu vor participa în grupele UEFA Conference League, în sezonul 2023-2024.

Juventus a fost exclusă din cupele europene. Pact între italieni și UEFA

Potrivit informațiilor oferite de corrieredellosport.it, oficialii celor de la Juventus au decis să accepte decizia UEFA, pentru a nu fi excluși din cupele europene și în sezonul 2024-2025.

Principalul motiv pentru care Juventus a fost sancționată este „schimbul fals” de jucători. Practic, oficialii torinezilor schimbau jucători cu alte cluburi, fără o sumă de bani, dar din care beneficiau de câștiguri materiale.

Chiar și în sezonul trecut, Juventus a fost penalizată dur cu 15 puncte în campionatul intern. Totuși, puncele i-au fost înapoiate „Bătrânei Doamne”, dar sancțiunea privind cupele europene nu mai poate fi ridicată. Este de așteptat ca echipa din Torino să facă anunțul oficial în zilele următoare.

Reclamă

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus. Massimiliano Allegri are nevoie de un nou fundaș

Potrivit presei din Italia, Massimiliano Allegri are nevoie de un nou fundaș, înainte de start-ul sezonului din Serie A. Una dintre variantele lui Juventus din această perioadă de mercato este chiar Radu Drăgușin, care a mai evoluat în trecut pentru cei de la Juventus.

„Juventus e gata să-și surprindă fanii. Radu Drăgușin este în continuare urmărit de Juventus. Este un fotbalist care joacă la Genoa și care a fost deținut de torinezi timp de patru ani.

Produsul academiei lui Juventus a acumulat o mare experiență în ultimii ani. El a contribuit la salvarea celor de la Salernitana de la retrogradare în 2022. Acum a ajutat la promovarea Grifonilor în Serie A.
Este deja matur, face parte din familia lui Juventus și ar putea reprezenta adevărata lovitură pentru apărarea lui Allegri”, au notat jurnaliștii italieni de la spazioj.it.

Reclamă 4 / 0/3

Cota lui Radu Drăguşin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și