Închide meniul
VIDEO

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo! „Bătrâna Doamnă” a pierdut cu 4-2

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 21:48

Reclamă
Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo! „Bătrâna Doamnă a pierdut cu 4-2

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo!

Sassuolo a învins-o pe Juventus cu 4-2 / Profimedia Images

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo! În minutul 90+5, Federico Gatti a primit o pasă de la portarul Szczesny şi a comis o gafă uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a trimis mingea înapoi, dar Szczesny nu se mai afla în poartă şi, astfel, Gatti a devenit autorul unui autogol incredibil.

Intră aici să vezi autogolul incredibil al lui Federico Gatti

Juventus, autogol cum rar vezi pe terenul de fotbal în meciul cu Sassuolo!

Juventus a înregistrat prima înfrângere din acest sezon de Serie A. „Bătrâna Doamnă” are 10 puncte din 5 meciuri: 3 victorii, un egal şi o înfrângere.

La gazde, românul Daniel Boloca a fost integralist. În minutul 51 al partidei el a primit un cartonaş galben.

Reclamă

Autogolul lui Federico Gatti a decis definitiv soarta partidei. Juventus era condusă cu 3-2 în momentul în care Gatti a comis acea greşeală monumentală. Elevii lui Massimiliano Allegri alergau disperaţi după egalare.

Juventus a avut numeroase probleme în ultimul timp. „Bătrâna Doamnă” s-a clasat pe locul 7 în campionat sezonul trecut, după ce a fost penalizată cu 10 puncte. „Bătrâna Doamnă” se clasase din punct de vedere sportiv pe loc de Champions League, dar nu a mai putut juca nici măcar în Conference League. Deşi s-a aflat pe loc de Conference League cu penalizarea de 10 puncte primită, UEFA a decis să o excludă pe „Bătrâna Doamnă” din această competiţie.

Juventus a fost exclusă din Conference League! Decizia luată de UEFA

Juventus a fost exclusă din Conference League. Decizia luată de UEFA a fost anunţată la finalul lunii iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus Torino nu joacă în cupele europene în acest sezon, după ce a primit o interdicţie din cauza încălcării regulilor UEFA privind licenţierea cluburilor şi fair-play-ul financiar, în timp ce Chelsea Londra va plăti 10 milioane de euro pentru că a prezentat informaţii financiare incomplete, a anunţat forul continental.

Prima Cameră a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) a anunţat deciziile privind anchetele deschise în sezonul 2022/23. În timpul sezonului 2022/23, Prima Cameră a CFCB, prezidată de Sunil Gulati, a deschis investigaţii în cazul cluburilor Juventus şi Chelsea FC pentru potenţiale încălcări ale regulamentelor UEFA privind licenţierea cluburilor şi fair-play-ul financiar.

CFCB a concluzionat că Juventus a încălcat cadrul de reglementare al UEFA şi a încălcat acordul de reglementare semnat în august 2022. În consecinţă, Prima Cameră a CFCB a reziliat acordul de soluţionare încheiat cu clubul şi a decis următoarele:

  • să o excludă pe Juventus din compeţiţiile masculine intercluburi UEFA din 2023/24;
  • să impună clubului o contribuţie financiară suplimentară de 20 de milioane de euro. Din această sumă, 10 milioane de euro sunt condiţionate şi vor fi aplicate doar dacă situaţiile financiare anuale ale clubului pentru exerciţiile financiare 2023, 2024 şi 2025 nu respectă cerinţele contabile definite în anexa G la Regulamentul UEFA privind licenţele cluburilor şi sustenabilitatea financiară.

„Rămânem ferm convinşi de legitimitatea acţiunilor noastre”

Nu împărtăşim interpretarea care a fost dată apărării noastre şi rămânem ferm convinşi de legitimitatea acţiunilor noastre şi de validitatea argumentelor noastre. Cu toate acestea, am decis să nu facem apel la această hotărâre”, a declarat preşedintele Juventus, Gianluca Ferrero.

Locul celor de la Juventus a fost luat de Fiorentina, finalista din sezonul trecut din Conference League.

Principalul motiv pentru care Juventus a fost sancționată este „schimbul fals” de jucători. Practic, oficialii torinezilor schimbau jucători cu alte cluburi, fără o sumă de bani, dar din care beneficiau de câștiguri materiale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și