Închide meniul

Damjan Djokovic, mesaj clar după ce a marcat în Sepsi – FCSB 2-5: „Nu sunt mai important decât echipa!”

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2023, 23:28

Reclamă
Damjan Djokovic, mesaj clar după ce a marcat în Sepsi – FCSB 2-5: „Nu sunt mai important decât echipa!

Damjan Djokovic, mesaj clar după ce a marcat în Sepsi - FCSB 2-5

Damjan Djokovic, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Damjan Djokovic a transmis un mesaj clar, după ce a marcat în Sepsi – FCSB 2-5. Întrebat despre faptul că a ajuns rezervă, mijlocaşul croat a declarat că astfel de lucruri se întâmplă într-o echipă, şi trebuie ca fiecare jucător să primească minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut a opta victorie a sezonului de Liga 1, după succesul categoric de pe terenul lui Sepsi. Şut, Olaru, Coman, Djokovic şi Octavian Popescu au marcat pentru roş-albaştrii.

Damjan Djokovic, mesaj clar după ce a marcat în Sepsi – FCSB 2-5

Damjan Djokovic a declarat că întotdeauna este o plăcere să marcheze. Acesta a mărturisit că FCSB are toate ingredientele să câştige titlul, însă acest fapt depinde de jucători.

În privinţa schimbărilor din primul 11, Djokovic a declarat că jucătorii trebuie să se acomodeze cu acest fapt, mai ales că echipa traversează un moment foarte bun.

„Am executat cu plăcere penalty-ul, nu cu teamă. Cum am spus, fotbalul e o plăcere, tot ce se întâmplă pe teren e plăcere. Cred că ştiu cum merge un sezon. Am avut un început puternic, normal că avem un lot cu 25 de jucători, fiecare are şansa să joace. Nu sunt mai important decât echipa. 

Reclamă

Se mai întâmplă într-un sezon, sunt decizii pe care jucătorii trebuie să le respecte. Nu pot să zic că e greu. Psihic, e încărcătură mai mare, dacă stai numai în deplasare. Dar când joci la FCSB e o plăcere, când câştigi, când joci fotbal. Altceva e dacă pierzi, dar jucăm bine acum.

În începutul sezonului, aveam trei fronturi. Nu am trecut în Europa, acum a rămas Cupa şi campionatul, la un club care e obişnuit să câştige. Eu cred că FCSB poate câştiga titlul, rezultatele spun asta, echipa mereu a fost pe podium. Toate ingredientele sunt, acum depinde doar de noi. Numai noi putem să facem asta”, a declarat Damjan Djokovic, conform digisport.ro.

Gigi Becali s-a ţinut de strategia anunţată! FCSB a făcut 3 schimbări la pauză cu Sepsi

Gigi Becali s-a ţinut de strategia anunţată! FCSB a făcut 3 schimbări la pauză cu Sepsi. Roş-albaştrii conduceau cu 2-0 în momentul în care au fost operate 3 modificări în componenţa liderului din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, Ovidiu Popescu și David Miculescu au fost înlocuiţi la pauză cu Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Octavian Popescu. Sepsi a marcat în minutul 51, prin Safranko, dar Coman a dus scorul la 3-1 pentru FCSB. În minutul 75, după ce Djokovic a transformat un penalty, scorul era unul cu totul şi cu totul neverosimil: 5-2 pentru FCSB!

Gigi Becali anunţa după victoria cu 1-0 cu Farul, la Constanţa, că echipa pe care o patronează va folosi din plin cele 5 schimbări pe care le are la dispoziţie. Becali preciza că se va folosi din plin de prospeţime.

„Au fost foarte buni fundașii centrali, Dawa și Ngezana, m-am bucurat. E sudat bine cuplul. Nu știu ce va fi când va reveni Chiricheș. Vom vedea. Jucăm din 3 în 3 zile, avem o strategie. Acum, uite, o să joace Djokovic titular și o să iasă probabil la pauză.

Dacă am 5 jucători pe care să-i rulez, de ce să nu mă folosesc de prospețime? Sunt idiot? Nu sunt idiot. Nu-i schimb pe toți o dată, dar de ce să nu mă folosesc de puterea celor proaspeți? Dacă ai jucat 45 sau 60 de minute, îți scade puterea. Iar eu bag unul cu putere 100%. Poate greșesc, dar uite că-mi iese”, a declarat Gigi Becali după Farul – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și