Închide meniul

Gala de MMA PFL Paris a fost în AntenaPLAY. Debut pentru superstarul Doumbe

Florian Ceafalău Publicat: 1 octombrie 2023, 0:43

Reclamă
Gala de MMA PFL Paris a fost în AntenaPLAY. Debut pentru superstarul Doumbe

Gala de MMA PFL Paris este LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă de la 18:00. Debut pentru superstarul Doumbe

Gala de MMA PFL Paris a fost LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă de la 18:00. Evenimentul a avut nu mai puțin de 11 meciuri de MMA profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De departe, cel mai important meci al serii a fost debutul lui Cedric Doumbe în PFL. Acesta este fostul super campion din Glory, acolo de unde a plecat neînvins în ultimele 7 meciuri, dintre care 4 au fost de titlu.

Gala de MMA PFL Paris a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

În 2021, Doumbe s-a lăsat de kick și s-a apucat de MMA. Acesta a strâns un palmares foarte bun de 4 victorii din tot atâtea meciuri. Nu doar victoriile au fost impresionante, ci și modul în care Doumbe s-a adaptat la MMA.

Francezul a debutat la nivel înalt în PFL. Acesta a dat piept cu un alt francez exploziv în picioare, Jordan Zebo. Acesta a făcut senzație în Ares, cea mai puternică promoție de MMA din Franța. Meciul dintre cei doi a fost extrem de așteptat de toată comunitatea MMA dar și de fanii kickboxingului.

Gala de MMA PFL Paris este LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă de la 18:00

Fight Cardul galei:

Reclamă

1. Lizzy Gevers 2-1 NED vs Shanelle Dyer 2-0 UK
2. Griet Eeckhout 7-4 BEL vs Valentina Scatizzi 2-1 ITA
3. Ali Taleb 9-0 SVE vs Khurshed Kakhorov 10-1 GER
4. John Mitchell 7-1 IRL vs Aleksandr Chizov 10-2 LAT
5. Dylan Tuke 6-3 IRL vs Jakub Kaszuba 9-0 POL
6. Frans Mlambo 14-5 AFS vs Francesco Nuzzi 10-1 ITA
7. Yazid Chouchane 9-3 vs Luigi Vendramini 9-3 Bra
8. Dakota Ditcheva 8-0 UK vs Cornelia Holm 6-5 SWE
9. Simeon Powell 8-0 UK vs Abdellah Er-Ramy SPA
10. Anthony Salamone 8-1 FRA vs Jakob Nedoh 6-1 SLO
11. Abdoul Abdouraguimov 16-1 FRA vs Brad Wheeler 18-13 UK
12. Cedric Doumbe 4-0 FRA vs Jordan Zebo 4-0 FRA

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat Vezi toate știrile
Citește și