Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat! „A început să plângă”

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2023, 10:45 / Actualizat: 3 octombrie 2023, 19:42

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat! „A început să plângă

Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat! "A început să plângă"

Gigi Becali, în propria maşină / Hepta

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat cu câteva luni în urmă. Nici atunci, finanţatorul de la FCSB nu a fost cel vinovat, dar a fost impresionat de reacţia femeii care îl lovise într-o intersecţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că i-a plătit daunele de 2000 de euro femeii, pentru a-şi repara maşina. Asta chiar dacă nu omul de afaceri fusese cel vinovat.

Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat

„Hai să-ți spun încă ceva. Treceam cu mașina. Vine o femeie din intersecție și intră în mine. Acum vreo trei, patru luni. A început femeia să plângă: «Vai, ce am făcut, ce am dres!». Tremura. Era la niște Servicii, era ofițer, zicea că trebuie să raporteze la serviciu.

I-am zis: «Bine, uite cum facem. Nu mai știe nimeni». Am chemat de la mine de la Palat șoferi, am luat mașina ei, am dus-o la reparat la un garaj. I-am plătit eu reparația și pentru a mea n-am pus-o să dea niciun ban. Dacă chemam Poliția, trebuia să constate, dar ea zicea că trebuie să raporteze, să nu se supere șefa ei. Și a raportat.

I-am dat și sofer să o ducă acasă. Am și plătit! Mașina ei era în praf, avea o mașină mică, m-a costat vreo 2.000 de euro. Mașina mea o plătește ăsta… m-am dat că sunt eu vinovat! Femeia zicea: «Am auzit de dumneata, dar chiar așa?!». Chiar așa! Dacă pot să te ajut pe tine… eu sunt om puternic. La oamenii puternici nu contează asta”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în Bucureşti. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nu a simţit nimic în momentul în care a fost lovit din spate de către o altă maşină.

Gigi Becali a declarat că nu va face nici înţelegere amiabilă cu femeia care l-a lovit din spate, în trafic. Acesta a negat că s-ar fi produs vreo atingere, însă imaginile surprinse de martori spun cu totul altceva.

„Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic.

Reclamă 4 / 0/3

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu?

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a declarat Gigi Becali, conform antena3.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și