Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat! „A început să plângă”

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2023, 10:45 / Actualizat: 3 octombrie 2023, 19:42

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat! „A început să plângă

Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat! "A început să plângă"

Gigi Becali, în propria maşină / Hepta

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat cu câteva luni în urmă. Nici atunci, finanţatorul de la FCSB nu a fost cel vinovat, dar a fost impresionat de reacţia femeii care îl lovise într-o intersecţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că i-a plătit daunele de 2000 de euro femeii, pentru a-şi repara maşina. Asta chiar dacă nu omul de afaceri fusese cel vinovat.

Gigi Becali, dezvăluiri despre un alt accident rutier în care a fost implicat

„Hai să-ți spun încă ceva. Treceam cu mașina. Vine o femeie din intersecție și intră în mine. Acum vreo trei, patru luni. A început femeia să plângă: «Vai, ce am făcut, ce am dres!». Tremura. Era la niște Servicii, era ofițer, zicea că trebuie să raporteze la serviciu.

I-am zis: «Bine, uite cum facem. Nu mai știe nimeni». Am chemat de la mine de la Palat șoferi, am luat mașina ei, am dus-o la reparat la un garaj. I-am plătit eu reparația și pentru a mea n-am pus-o să dea niciun ban. Dacă chemam Poliția, trebuia să constate, dar ea zicea că trebuie să raporteze, să nu se supere șefa ei. Și a raportat.

I-am dat și sofer să o ducă acasă. Am și plătit! Mașina ei era în praf, avea o mașină mică, m-a costat vreo 2.000 de euro. Mașina mea o plătește ăsta… m-am dat că sunt eu vinovat! Femeia zicea: «Am auzit de dumneata, dar chiar așa?!». Chiar așa! Dacă pot să te ajut pe tine… eu sunt om puternic. La oamenii puternici nu contează asta”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în Bucureşti. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nu a simţit nimic în momentul în care a fost lovit din spate de către o altă maşină.

Gigi Becali a declarat că nu va face nici înţelegere amiabilă cu femeia care l-a lovit din spate, în trafic. Acesta a negat că s-ar fi produs vreo atingere, însă imaginile surprinse de martori spun cu totul altceva.

„Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic.

Reclamă 4 / 0/3

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu?

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a declarat Gigi Becali, conform antena3.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și