Închide meniul

Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultate! Anunţul presei din Ucraina: „Îi face să danseze cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 18:24

Reclamă
Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultate! Anunţul presei din Ucraina: „Îi face să danseze cu el!

Mircea Lucescu, veste URIAŞĂ pentru Dinamo: "Am discutat cu Ion Ţiriac"

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultatele înregistrate. Presa din Ucraina a anunţat că antrenorul român este extrem de apreciat de oficialii formaţiei ucrainene, motiv pentru care aceştia nu iau în calcul o eventuală demitere a lui „Il Luce”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din vara lui 2020, iar contractul său pe banca ucrainenilor expiră în vara anului viitor.

Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultate

În ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului, Mircea Lucescu nu a fost niciodată „în corzi” la Dinamo Kiev. Jurnaliştii ucraineni notează faptul că „Il Luce” are o relaţie extrem de apropiată cu oficialii clubului din Kiev, motiv pentru care aceştia nu iau deloc în calcul plecarea antrenorului, indiferent de forma echipei.

Dinamo Kiev nu evoluează în acest sezon în nicio competiţie europeană, după ce a fost învinsă în play-off-ul pentru grupele Conference League de către Beşiktaş.

Recent, Dinamo Kiev a fost eliminată şi din Cupa Ucrainei, de către Obolon, iar în campionat se clasează pe locul cinci, însă are trei meciuri mai puţin disputate faţă de celelalte echipe.

Reclamă

„Pentru Ihor Surkis, Lucescu a devenit aproape ca un monument al vieții sale. Mai ales acum, în condițiile politice și economice foarte dificile.

Pe lângă experiența și talentul său, Lucescu are o capacitate genială nu numai de a găsi un limbaj comun cu proprietarii cluburilor, dar și într-o anumită măsură de a-i face să ”danseze” alături de el.

Așadar, oricât de mult s-a revolta suporterii, aproape sigur că Mircea Lucescu va fi la cârma echipei până la finalul actualului sezon”, au notat jurnaliştii de la sport.ua.com.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Dinamo Kiev i-au setat obiectivul lui Mircea Lucescu, în acest sezon

Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în cazul lui Mircea Lucescu, după ce echipa a fost eliminată din play-off-ul Conference League. Ucrainenii au decis să nu-l demită pe tehnicianul român, şi să-i dea credit în continuare, deşi echipa nu va evolua în competiţiile europene în acest sezon.

Jurnaliştii din Ucraina au tratat pe larg situaţia lui Mircea Lucescu, de la Dinamo Kiev. După ce înaintea duelului cu Beşiktaş se zvonise că „Il Luce” va fi demis, în cazul în care echipa va rata calificarea, ucrainenii au oferit mai multe detalii despre tehnicianul român.

„Dinamo Kiev nu îl va demite pe Mircea Lucescu după eliminarea din Europa. Mircea a primit acum obiectivul de a câștigat titlul în Ucraina. Dacă la mijlocul sezonului se va ajunge la concluzia că nu poate reuși asta, atunci va fi demis înainte să i se încheie contractul”, au notat jurnaliştii de la sport.ua.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și