Închide meniul

Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultate! Anunţul presei din Ucraina: „Îi face să danseze cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 18:24

Reclamă
Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultate! Anunţul presei din Ucraina: „Îi face să danseze cu el!

Mircea Lucescu, veste URIAŞĂ pentru Dinamo: "Am discutat cu Ion Ţiriac"

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultatele înregistrate. Presa din Ucraina a anunţat că antrenorul român este extrem de apreciat de oficialii formaţiei ucrainene, motiv pentru care aceştia nu iau în calcul o eventuală demitere a lui „Il Luce”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din vara lui 2020, iar contractul său pe banca ucrainenilor expiră în vara anului viitor.

Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev, indiferent de rezultate

În ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului, Mircea Lucescu nu a fost niciodată „în corzi” la Dinamo Kiev. Jurnaliştii ucraineni notează faptul că „Il Luce” are o relaţie extrem de apropiată cu oficialii clubului din Kiev, motiv pentru care aceştia nu iau deloc în calcul plecarea antrenorului, indiferent de forma echipei.

Dinamo Kiev nu evoluează în acest sezon în nicio competiţie europeană, după ce a fost învinsă în play-off-ul pentru grupele Conference League de către Beşiktaş.

Recent, Dinamo Kiev a fost eliminată şi din Cupa Ucrainei, de către Obolon, iar în campionat se clasează pe locul cinci, însă are trei meciuri mai puţin disputate faţă de celelalte echipe.

Reclamă

„Pentru Ihor Surkis, Lucescu a devenit aproape ca un monument al vieții sale. Mai ales acum, în condițiile politice și economice foarte dificile.

Pe lângă experiența și talentul său, Lucescu are o capacitate genială nu numai de a găsi un limbaj comun cu proprietarii cluburilor, dar și într-o anumită măsură de a-i face să ”danseze” alături de el.

Așadar, oricât de mult s-a revolta suporterii, aproape sigur că Mircea Lucescu va fi la cârma echipei până la finalul actualului sezon”, au notat jurnaliştii de la sport.ua.com.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Dinamo Kiev i-au setat obiectivul lui Mircea Lucescu, în acest sezon

Oficialii lui Dinamo Kiev au luat decizia finală în cazul lui Mircea Lucescu, după ce echipa a fost eliminată din play-off-ul Conference League. Ucrainenii au decis să nu-l demită pe tehnicianul român, şi să-i dea credit în continuare, deşi echipa nu va evolua în competiţiile europene în acest sezon.

Jurnaliştii din Ucraina au tratat pe larg situaţia lui Mircea Lucescu, de la Dinamo Kiev. După ce înaintea duelului cu Beşiktaş se zvonise că „Il Luce” va fi demis, în cazul în care echipa va rata calificarea, ucrainenii au oferit mai multe detalii despre tehnicianul român.

„Dinamo Kiev nu îl va demite pe Mircea Lucescu după eliminarea din Europa. Mircea a primit acum obiectivul de a câștigat titlul în Ucraina. Dacă la mijlocul sezonului se va ajunge la concluzia că nu poate reuși asta, atunci va fi demis înainte să i se încheie contractul”, au notat jurnaliştii de la sport.ua.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și