Închide meniul

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua: „Viitorul nu sună deloc bine! Ar trebui să se facă ceva!”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 8:28

Reclamă
Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua: Viitorul nu sună deloc bine! Ar trebui să se facă ceva!”

Cine e marea si unica iubire adevărată a lui Victor Piturcă

Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă / Hepta

Victor Pițurcă a oferit un verdict categoric despre CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că viitorul echipei nu sună deloc bine, după ce nici în acest sezon nu și-a obținut dreptul de a promova în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a dezvăluit că a purtat o discuție cu un reprezentant al Ministerului, care i-a garantat că CSA Steaua va avea drept de joc în Liga 1.

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua

„Piți” a mai declarat că oamenii din MApN nu s-au ținut de promisiunea făcută, și a mărturisit că aceștia ar trebui să preia frâiele acestei echipe.

Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare.

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un ”nu” mai înalt care zice ”lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul.

Reclamă

Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecre zi”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Victor Piţurcă, mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova

Victor Piţurcă a transmis un mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a declarat că oltenii au rămas la acelaşi nivel, şi nu au progresat deloc faţă de momentul în care el a plecat de la echipă. De asemenea, „Piţi” a dezvăluit şi ce l-ar face să revină în antrenorat.

Victor Piţurcă a declarat că Universitatea Craiova nu a progresat deloc faţă de anii precedenţi. Acesta a amintit de un episod în care oltenii se plângeau de antrenamentele mult prea dure, însă în perioada respectivă, echipa se lupta cu şanse reale la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa lui Rotaru a rămas la același nivel care i-am zis eu că este. Se plângeau jucătorii că au trei antrenamente pe zi, dar în acel an s-au bătut pentru campionat. Și nu a lipsit mult să câștige.

Cum să mă sune pe mine cineva de la Craiova să-mi ceară ajutorul? Nici nu văd vreun motiv să mă sune cineva.

Nu mă interesează în momentul de față nicio echipă din România. Dacă am o echipă care să câștige campionatul și să te lupți pentru grupele Ligii Campionilor, atunci asta da. De asta am și mers la Craiova atunci, dar am văzut că nu se poate și m-am retras”, a declarat Victor Piţurcă, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 17:19 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei Vezi toate știrile
Citește și