Închide meniul

Când începe noul sezon America Express. Marea premieră, pe 21 octombrie. Surpriza pregătită pentru fani

Publicat: 29 septembrie 2023, 10:32 / Actualizat: 4 octombrie 2023, 17:13

Reclamă
Când începe noul sezon America Express. Marea premieră, pe 21 octombrie. Surpriza pregătită pentru fani

America Express va avea premiera pe 21 octombrie

Când începe noul sezon America Express. Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Când începe noul sezon America Express. Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Reclamă

Cine sunt concurenții din America Express – Drumul Soarelui

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur Vezi toate știrile
Citește și