Închide meniul

Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A! Internaționalul român, „coechipier” cu Kvaratskhelia și Tomori

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 13:44

Reclamă
Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A! Internaționalul român, coechipier” cu Kvaratskhelia și Tomori

Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A

Radu Drăgușin, alături de coechipierii de la Genoa

Radu Drăgușin a fost inclus în echipa etapei de Serie A, după evoluția solidă din partida Genoa – AS Roma 4-1. Internaționalul român împarte cel mai bun prim 11 din Italia cu Kvaratskhelia și Tomori, jucătorii lui Napoli și AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în duelul dintre Genoa și AS Roma. Internaționalul român de 21 de ani a oferit chiar și un assist, la golul de 3-1 reușit de „grifoni”.

Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A

Conform publicației italiene Calcio Mercato, Radu Drăgușin a fost cel mai bun fundaș central din etapa a șasea de Serie A. Stopperul român face pereche în apărarea celei mai bune echipe cu Tomori, jucătorul celor de la AC Milan.

În benzi se regăsesc Lazzari, de la Lazio, și Dumfries, de la Inter. De asemenea, în atac se regăesc Kvaratskhelia și Berardi, cei care au reușit câte un gol și câte un assist, în ultimele meciuri la Napoli, respectiv Sassuolo.

De asemenea, Genoa este echipa care dă cei mai mulți jucători în echipa etapei a șasea de Serie A. Pe lângă Radu Drăgușin, Gudmundsson și Retegui au mai prins cel mai bun prim 11.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by DCM (@direttacalciomercato)

Radu Drăgușin, „de netrecut” în Genoa – AS Roma 4-1

Radu Drăgușin a fost „de netrecut” în partida dintre Genoa și AS Roma, partidă încheiată cu scorul de 4-1. Fundașul român a avut o evoluție excelentă, și a fost lăudat în presa din Italia, ca urmare a victoriei reușite în fața lui Jose Mourinho.

Radu Drăgușin a fost integralist în partida cu AS Roma. Genoa a obținut un succes fantastic în fața trupei lui Jose Mourinho, primul de pe teren propriu, după revenirea în Serie A.

Reclamă

„Grifonii” au deschis scorul încă din minutul 9, prin Gudmundsson. Ulterior, în minutul 22, AS Roma a reușit să egaleze prin Cristante, însă Genoa a intrat cu avantaj de 2-1 la vestiare, după ce Retegui a înscris pe finalul primei reprize.

În repriza secundă, în minutul 74, Thorsby a marcat pentru 3-1, din pasa lui Radu Drăgușin. După un corner executat, internaționalul român a recentrat perfect pentru marcatorul golului trei al celor de la Genoa.

Grație evoluției din partida cu AS Roma, Radu Drăgușin a fost notat cu 6,4 de către italienii de la Gazzetta dello Sport, a treia cea mai mare notă din echipa celor de la Genoa. De asemenea, jurnaliștii din Peninsulă l-au numit „de netrecut” pe fundașul român de 21 de ani.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și