Închide meniul

Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A! Internaționalul român, „coechipier” cu Kvaratskhelia și Tomori

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 13:44

Reclamă
Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A! Internaționalul român, coechipier” cu Kvaratskhelia și Tomori

Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A

Radu Drăgușin, alături de coechipierii de la Genoa

Radu Drăgușin a fost inclus în echipa etapei de Serie A, după evoluția solidă din partida Genoa – AS Roma 4-1. Internaționalul român împarte cel mai bun prim 11 din Italia cu Kvaratskhelia și Tomori, jucătorii lui Napoli și AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în duelul dintre Genoa și AS Roma. Internaționalul român de 21 de ani a oferit chiar și un assist, la golul de 3-1 reușit de „grifoni”.

Radu Drăgușin, inclus în echipa etapei de Serie A

Conform publicației italiene Calcio Mercato, Radu Drăgușin a fost cel mai bun fundaș central din etapa a șasea de Serie A. Stopperul român face pereche în apărarea celei mai bune echipe cu Tomori, jucătorul celor de la AC Milan.

În benzi se regăsesc Lazzari, de la Lazio, și Dumfries, de la Inter. De asemenea, în atac se regăesc Kvaratskhelia și Berardi, cei care au reușit câte un gol și câte un assist, în ultimele meciuri la Napoli, respectiv Sassuolo.

De asemenea, Genoa este echipa care dă cei mai mulți jucători în echipa etapei a șasea de Serie A. Pe lângă Radu Drăgușin, Gudmundsson și Retegui au mai prins cel mai bun prim 11.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by DCM (@direttacalciomercato)

Radu Drăgușin, „de netrecut” în Genoa – AS Roma 4-1

Radu Drăgușin a fost „de netrecut” în partida dintre Genoa și AS Roma, partidă încheiată cu scorul de 4-1. Fundașul român a avut o evoluție excelentă, și a fost lăudat în presa din Italia, ca urmare a victoriei reușite în fața lui Jose Mourinho.

Radu Drăgușin a fost integralist în partida cu AS Roma. Genoa a obținut un succes fantastic în fața trupei lui Jose Mourinho, primul de pe teren propriu, după revenirea în Serie A.

Reclamă

„Grifonii” au deschis scorul încă din minutul 9, prin Gudmundsson. Ulterior, în minutul 22, AS Roma a reușit să egaleze prin Cristante, însă Genoa a intrat cu avantaj de 2-1 la vestiare, după ce Retegui a înscris pe finalul primei reprize.

În repriza secundă, în minutul 74, Thorsby a marcat pentru 3-1, din pasa lui Radu Drăgușin. După un corner executat, internaționalul român a recentrat perfect pentru marcatorul golului trei al celor de la Genoa.

Grație evoluției din partida cu AS Roma, Radu Drăgușin a fost notat cu 6,4 de către italienii de la Gazzetta dello Sport, a treia cea mai mare notă din echipa celor de la Genoa. De asemenea, jurnaliștii din Peninsulă l-au numit „de netrecut” pe fundașul român de 21 de ani.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și