Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei. Tânăra întoarce toate privirile. Şi mama ei arată uimitor la 47 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2023, 17:05

Reclamă
Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei. Tânăra întoarce toate privirile. Şi mama ei arată uimitor la 47 de ani

Nepoata lui Emeric Ienei arată uimitor. Şi mama ei arată perfect la 47 de ani

Profimedia

Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei. Tânăra a întors toate privirile alături de la mama sa la meciul din Cupa României dintre FC Bihor şi FCSB, care s-a terminat cu victoria echipei lui Charalambous cu scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepoata lui Emeric Ienei este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile. Şi mama sa arată fabulos la 47 de ani. Vasilica Ienei este fosta noră a marelui antrenor român, însă a rămas în relaţii excelente cu acesta. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU NEPOATA LUI EMERIC IENEI, DAR ŞI CU MAMA EI)

Cât de frumoasă este Alisa, nepoata lui Emeric Ienei

Cele două l-au însoţit pe Emeric Ienei la partida din Cupa României şi au atras toate privirile. Vasilica Ienei este o cântăreaţă apreciată în Transilvania. De asemenea, şi nepoata marelui antrenor român cântă.

Emeric Ienei a venit în baston să urmărească meciul, încheiat cu victoria roş-albaştrilor cu 2-0. Emeric Ienei a fost salutat de către Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală şi a primit şi un premiu înainte de meci.

Emeric Ienei este antrenorul român care a obţinut cea mai mare performanţă internaţională cu o echipă de club de la noi. Pe 7 mai 1986 Steaua Bucureşti, antrenată de Ienei, a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Reclamă

Steaua a învins-o la loviturile de departajare pe FC Barcelona în finala Cupei Campionilor de la Sevilla. Marius Lăcătuş şi Gabi Balint au înscris la loviturile de departajare, pentru FC Barcelona nereuşind să marcheze niciun jucător. Helmut Duckadam le-a apărat toate penalty-urile celor de la FC Barcelona, intrând în Cartea Recordurilor.

Emeric Ienei locuieşte la Oradea, la fel ca fostul jucător Mihăiţă Neşu. Şi Mihăiţă Neşu a fost la meci. Neşu a venit, de asemenea, să îi urmărească pe roş-albaştri la antrenamentul din ziua precedentă meciului.

La final, Ienei a vorbit şi despre lupta la titlu în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate lua campionatul. Eu cred în echipă că va încerca să câștige campionatul. Am încredere în jucători”, a spus Emeric Ienei, conform sport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și