Închide meniul
Foto

Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea. Sute de oameni au venit să îi vadă pe roş-albaştri

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2023, 22:03

Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea. Sute de oameni au venit să îi vadă pe roş-albaştri

Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea

Mihai Neşu şi Mihai Stoica / Facebook FCSB

Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea. Sute de oameni au venit să îi vadă pe roş-albaştri înainte de meciul pe care FCSB îl va avea de disputat în Cupa României contra celor de la FC Bihor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Bihor – FCSB va avea loc mâine, de la ora 21:00. Meciul contează pentru grupa C din Cupa României.

Mihai Neşu, invitat la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea

Mihai Neşu s-a întreţinut cu Mihai Stoica la antrenamentul FCSB-ului de la Oradea.

În filmarea publicată pe contul de Facebook al FCSB, Mihai Neşu a mărturisit că el locuieşte în apropiere.

Reclamă

Meciul FC Bihor – FCSB se va disputa cu casa închisă. 11.000 de bilete au fost scoase la vânzare pentru partida din Cupa României, iar acestea s-au epuizat rapid.

FCSB îşi va odihni, cel mai probabil, jucătorii cei mai importanţi. FC Bihor Oradea se află pe primul loc în grupa a 8-a din Liga a 3-a, cu 4 victorii şi un egal.

Voluntari – Farul 2-0, în Cupa României

Marţi, Voluntari a învins-o pe Farul cu 2-0 în Cupa României. Golurile lui FC Voluntari au fost marcate de Daniel Florea (min. 8) şi Angelo Cocian (min. 85).

Reclamă 4 / 0/3

În celălalt meci al zilei, Dinamo o conduce la pauză, cu 1-0, pe FC U Craiova 1948. Golul dinamoviştilor a fost marcat de Costin Amzăr în minutul 18.

Gică Hagi şi-a criticat jucătorii, după Voluntari – Farul 2-0: „Nu au trecut testul! Nu m-a mulţumit nimic!”

Gică Hagi şi-a criticat jucătorii, după ce Voluntari a învins-o pe Farul cu scorul de 2-0, în prima etapă din grupele Cupei României. „Regele” a menajat titularii obişnuiţi, şi a mizat pe rezerve, însă s-a declarat nemulţumit de prestaţia lor. Managerul constănţenilor a mai mărturisit că jucătorii folosiţi în duelul cu ilfovenii „nu au trecut testul”.

„Ne-am asumat după meciul cu Dinamo, lotul cu care vom veni la meciul din Cupă. Lot nou, cu jucători care au jucat puţin. Şi ei trebuie să demonstreze că merită să fie cu Farul. Au fost mulţi, peste 20 de jucători. Din păcate, acest test nu l-au trecut. N-am avut senzaţia, din minutul 1 până în minutul 90, că putem să învingem. A fost acel gol al lui Rivaldinho.

N-au trecut testul, le-am zis şi lor. S-a terminat negativ pentru noi, nu ştiu ce şanse vom avea să mai trecem. Să vedem cine merită şi cine nu. Nu trebuie să pierdem meciul.

„Au pierdut testul”

N-a fost nimic care să mă mulţumească. O au grea! Majoritatea care au jucat, vom vedea. Am adus jucători proaspeţi, să demonstreze că sunt jucători valoroşi, că d-aia sunt cu noi.

Au pierdut testul! Cât timp voi fi pe bancă, aşteptările vor fi mari. Am produs jucători cu nemiluita. Suntem clubul cu cele mai multe trofee din ultimii 14 ani, nu cel mai mare, dar uite că s-a putut.

Dar sunt încrezător, s-a mai întâmplat şi în alte meciuri, dar ei n-au trecut testul. Tot cu ei am pierdut şi cu Iaşi acasă. Acum am pierdut iar. Nu pot să ducă doar unii greul vestiarului. Avem nevoie de tot lotul, nu să apară cum au fost astăzi. O să ţină minte testul acesta. Au multe de dovedit”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă

Reclamă

FCSB, în grupă cu Dinamo! CSA Steaua, în grupă cu Rapid şi CFR Cluj

În grupe sunt 24 de echipe: primele 8 echipe clasate la finalul sezonului trecut din Liga 1 şi alte 16 echipe câştigătoare în play-off.

Componenţa grupelor Cupei României

Grupa A: Sepsi, Petrolul, Chindia Târgovişte, Hermannstadt, Corvinul Hunedoara, Progresul Pecica

Grupa B: Rapid, CFR Cluj, Universitatea Cluj, FC Botoşani, CSA Steaua, CSM Alexandria

Grupa C: FC U Craiova 1948, FCSB, Oţelul Galaţi, Dinamo, SCM Zalău, FC Bihor

Grupa D: Farul, Universitatea Craiova, UTA Arad, FC Voluntari, Gloria Buzău, CS Tunari

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și