Închide meniul
Foto

Imagini emoţionante la FC Bihor – FCSB! Emeric Ienei a venit în baston să vadă meciul, la 86 de ani!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 8:46

Reclamă
Imagini emoţionante la FC Bihor – FCSB! Emeric Ienei a venit în baston să vadă meciul, la 86 de ani!

Imagini emoţionante la FC Bihor - FCSB!

Emeric Ienei, întâmpinat de Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală / Hepta

Imagini emoţionante la FC Bihor – FCSB! Emeric Ienei a venit în baston să urmărească meciul, încheiat cu victoria roş-albaştrilor cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emeric Ienei a fost salutat de către Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală şi a primit şi un premiu înainte de meci.

Imagini emoţionante la FC Bihor – FCSB! Emeric Ienei a venit în baston să vadă meciul, la 86 de ani!

Emeric Ienei este antrenorul român care a obţinut cea mai mare performanţă internaţională cu o echipă de club de la noi. Pe 7 mai 1986 Steaua Bucureşti, antrenată de Ienei, a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Steaua a învins-o la loviturile de departajare pe FC Barcelona în finala Cupei Campionilor de la Sevilla. Marius Lăcătuş şi Gabi Balint au înscris la loviturile de departajare, pentru FC Barcelona nereuşind să marcheze niciun jucător. Helmut Duckadam le-a apărat toate penalty-urile celor de la FC Barcelona, intrând în Cartea Recordurilor.

Emeric Ienei locuieşte la Oradea, la fel ca fostul jucător Mihăiţă Neşu. Şi Mihăiţă Neşu a fost la meci. Neşu a venit, de asemenea, să îi urmărească pe roş-albaştri la antrenamentul din ziua precedentă meciului.

Reclamă
Emeric Ienei a primit un premiu înainte de meciul FC Bihor - FCSB 0-2 / Hepta
Emeric Ienei a primit un premiu înainte de meciul FC Bihor – FCSB 0-2 / Hepta

Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce jucători l-au impresionat pe patron, după meciul de la Oradea

Gigi Becali, euforic după FC Bihor – FCSB 0-2. Patronul vicecampioanei a vorbit despre evoluția jucătorilor săi, din duelul de la Oradea.

Vicecampioana României a învins-o pe FC Bihor, în deplasare, cu scorul de 2-0. Partida a contat pentru prima etapă a Grupei C a noului sezon de Cupa României. Meciul a fost LIVE TEXT pe AS.ro.

După meciul dintre FC Bihor și FCSB, Gigi Becali a vorbit despre prestația echipei sale. Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de Damjan Djokovic și de Cristi Ganea. Acesta consideră că cei doi au avut un joc per total bun și a lăudat experiența fundașului pe care l-a adus pentru a-i face concurență lui Risto Radunovic.

Reclamă 4 / 0/3

„Din jucătorii noștri? Gogescu… Prima dată când l-am văzut. Nu m-a impresionat, dar nu a greșit. Djokovic mi-a plăcut astăzi. Nu am ce să spun. Nu am vreun jucător.

Mi-a plăcut foarte mult Ganea. Se vede, are experiență, nu pierde mingea deloc. Și e primul lui meci. E ce mă așteptam Ganea. Din ce în ce mai bun va fi. Prea era lejer la Radunovic! Nu avea niciun fel de emoție. Acum, o să vedem”, a spus Gigi Becali, la primasport.ro.

Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii după FC Bihor – FCSB 0-2. Ce a spus antrenorul despre atmosfera de la Oradea

Antrenorul „roș-albaștrilor” a ținut să își laude jucătorii după victoria obținută în prima etapă a noului sezon de Cupa României. Elias Charalambous a ținut să menționeze faptul că este mulțumit pentru că elevii săi au luat în serios meciul de la Oradea. De asemenea, a ținut să laude și oamenii din tribune, care au cumpărat toate biletele pentru meci și au creat o atmosferă de senzație, pentru o echipă de Liga a 3-a.

Vreau să îmi felicit jucătorii, mă bucur că au luat partida în serios. Sunt foarte fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci, mereu spun că în România este o atmosferă specială. Suntem obișnuiți să jucăm cu o astfel de atmosferă. Nu ne-am așteptat la o asemenea atmosferă totuși, când întâlnești o echipă mai mică nu te aștepți la așa ceva.

Cupa e foarte importantă pentru noi, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să dezvoltăm o mentalitate puternică”, a spus Elias Charalambous la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și