Închide meniul

Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo: „Când am fost acolo, am fost înjurat când nu am fost bun!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 13:49

Reclamă
Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo: „Când am fost acolo, am fost înjurat când nu am fost bun!

Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo:

Captură AntenaSport

Gabi Torje a avut o reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo. Torje a evitat să vorbească despre perioada dificilă în care se află fosta sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gabi Torje e de părere că cei din conducere trebuie să îşi asume rezultatele din această perioadă. Dinamo a pierdut la Galaţi şi a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1.

Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo

„Ne vedem fiecare de ale noastre, îmi pare rău de suporteri şi că nu au rezultate. Baftă multă şi sper să facă rezultate cu lotul pe care l-au ales şi îl au acum. Întrebaţi-i pe ei. Eu când am fost acolo am fost răspunzător pentru jocul meu, de ceea ce am făcut pe teren. Am fost felicitat când am fost bun, am fost înjurat când am fost rău. Dinamo va rămâne mereu în sufletul meu pentru că este echipa la care am jucat cel mai mult„, a spus Gabi Torje.

Gabi Torje a vorbit şi despre Concordia Chiajna, care a câştigat cu CSM Slatina.

Sunt tot mai bine după o perioadă lungă în care nu am mai jucat. Această victorie ne apropie de ceea ce ne dorim noi. Să intrăm în playoff şi după vrem promovarea. Este un nivel desltul de ridicat din punct de vedere fizic. Era important să câştigăm. Această victorie ne apropie de ceea ce ne dorim cu adevărat. Ne-am simţit bine din prima zi, mai ales că sunt foarte mulţi colegi pe care i-am făcut. Ne-am regăsit ca şi la început, ne bucurăm că am reuşit să cştigăm astăzi”, a mai spus Gabi Torje.

Reclamă

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Dorinel Munteanu a obţinut a doua victorie din acest sezon, în timp ce Dinamo a pierdut al patrulea meci consecutiv în Liga 1.

Problemele continuă pentru Dinamo, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, Oţelul a bifat a doua victorie consecutivă.

La Galaţi, gazdele au cerut penalti în minutul 16, la un presupus henţ al lui Lucas Araujo, însă arbitrul George Găman nu a acordat nimic. În minutul 37, Maciel a executat o lovitură liberă, iar Neluţ Roşu a deviat în propria poartă. A fost 1-0 pentru Oţelul la pauză, dar în repriza secundă bucureştenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Dur Bozoancă şi acesta a fost şi rezultatul final. Victoria o duce pe Oţelul pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 5 şi 6, Hermannstadt şi Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 2-2! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și