Închide meniul

Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo: „Când am fost acolo, am fost înjurat când nu am fost bun!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 13:49

Reclamă
Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo: „Când am fost acolo, am fost înjurat când nu am fost bun!

Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo:

Captură AntenaSport

Gabi Torje a avut o reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo. Torje a evitat să vorbească despre perioada dificilă în care se află fosta sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gabi Torje e de părere că cei din conducere trebuie să îşi asume rezultatele din această perioadă. Dinamo a pierdut la Galaţi şi a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1.

Gabi Torje, reacţie vehementă când a fost întrebat de Dinamo

„Ne vedem fiecare de ale noastre, îmi pare rău de suporteri şi că nu au rezultate. Baftă multă şi sper să facă rezultate cu lotul pe care l-au ales şi îl au acum. Întrebaţi-i pe ei. Eu când am fost acolo am fost răspunzător pentru jocul meu, de ceea ce am făcut pe teren. Am fost felicitat când am fost bun, am fost înjurat când am fost rău. Dinamo va rămâne mereu în sufletul meu pentru că este echipa la care am jucat cel mai mult„, a spus Gabi Torje.

Gabi Torje a vorbit şi despre Concordia Chiajna, care a câştigat cu CSM Slatina.

Sunt tot mai bine după o perioadă lungă în care nu am mai jucat. Această victorie ne apropie de ceea ce ne dorim noi. Să intrăm în playoff şi după vrem promovarea. Este un nivel desltul de ridicat din punct de vedere fizic. Era important să câştigăm. Această victorie ne apropie de ceea ce ne dorim cu adevărat. Ne-am simţit bine din prima zi, mai ales că sunt foarte mulţi colegi pe care i-am făcut. Ne-am regăsit ca şi la început, ne bucurăm că am reuşit să cştigăm astăzi”, a mai spus Gabi Torje.

Reclamă

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Dorinel Munteanu a obţinut a doua victorie din acest sezon, în timp ce Dinamo a pierdut al patrulea meci consecutiv în Liga 1.

Problemele continuă pentru Dinamo, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, Oţelul a bifat a doua victorie consecutivă.

La Galaţi, gazdele au cerut penalti în minutul 16, la un presupus henţ al lui Lucas Araujo, însă arbitrul George Găman nu a acordat nimic. În minutul 37, Maciel a executat o lovitură liberă, iar Neluţ Roşu a deviat în propria poartă. A fost 1-0 pentru Oţelul la pauză, dar în repriza secundă bucureştenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Dur Bozoancă şi acesta a fost şi rezultatul final. Victoria o duce pe Oţelul pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 5 şi 6, Hermannstadt şi Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și