Închide meniul
Foto

„Eram într-un club de noapte!” Modul prin care un bărbat celebru a încercat să îşi înşele iubita. Răspunsul neaşteptat primit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 15:12 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 17:20

Reclamă
„Eram într-un club de noapte!” Modul prin care un bărbat celebru a încercat să îşi înşele iubita. Răspunsul neaşteptat primit

Modul prin care un bărbat celebru a încercat să îşi înşele iubita

Colaj Instagram

Modul prin care un bărbat celebru a încercat să îşi înşele iubita. Un nou scandal e pe cale să izbucnească între Gerard Pique şi Shakira. Miriam Saavedra, o actriţă de 29 de ani, a făcut dezvăluiri incendiare despre fostul partener al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miriam Saavedra susţine că, în urmă cu 3 ani, fostul fotbalist al Barcelonei a abordat-o. Până la urmă, Gerard Pique şi Shakira s-au despărţit. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU MIRIAM SAAVEDRA)

Modul prin care un bărbat celebru a încercat să îşi înşele iubita

„Fiind o fană a Shakirei, l-am respins pe Pique! În urmă cu trei ani, el a încercat să mă sune de două ori când eram într-un club de noapte. Nu mă interesa Pique, eu o iubesc pe Shakira„,a dezvăluit Miriam Saavedra, conform Mundo Deportivo.

Aceasta a trimis şi câteva săgeţi către la adresa căntăreţei columbiene, pe care a acuzat-o că i-a copiat câteva mişcări în ultimul videoclip. „Sunt puțin supărată pentru că mi-a copiat pașii în ultima melodie, trebuie să-mi ofere despăgubiri„, a mai spus Miriam.

Shakira l-a „distrus” pe Gerard Pique într-o piesă

Shakira i-a dedicat o piesă lui Gerard Pique, fostul ei partener de viaţă. Versurile fac trimitere directă la relaţia pe care acesta o are cu Clara Chia, cântăreaţa sud-americană fiind extrem de dezamăgită de cum a fost tratată în relaţia cu fostul fundaş.

Reclamă
Reclamă 4

Una ca mine nu e pentru unul ca tine! Eram prea bună, de asta eşti acum cu una la fel ca tine!”, se arată într-un vers al melodiei, pe care Shakira a compus-o alături de DJ-ul argentinian Bizarapp.

Mai mult decât atât, Shakira transmite, în mod indirect, că nu există cale de împăcare între ea şi Gerard Pique: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi, nici dacă mă implori!

Totodată, solista face trimitere şi la faptul că Gerard Pique a lăsat-o în plin scandal, fiind asalatată de jurnalişti, însă nu se lasă învinsă de asta: „M-ai lăsat cu presa la uşă! Ai crezut că mă răneşti, dar m-ai făcut mai puternică!”, se mai arată în versurile piesei cântăreţei.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

9:53

Elias Charalambous, atac la adresa jucătorilor de la FCSB: „Penibili. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13, o vom face”

9:43

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și