Închide meniul

Reacţia lui Victor Piţurcă după discursul dur al lui Alex Chipciu la adresa clubului CSA Steaua

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2023, 19:10

Reclamă
Reacţia lui Victor Piţurcă după discursul dur al lui Alex Chipciu la adresa clubului CSA Steaua

Victor Pițurcă e gata să preia CSA Steaua

Victor Piţurcă, în lojă / Hepta

Victor Piţurcă a reacţionat după discursul dur al lui Alex Chipciu la adresa clubului CSA Steaua. Fostul selecţioner crede că Alex Chipciu realizează că a greşit făcând acele afirmaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă e de părere că Alex Chipciu a fost atât de dur la adresa CSA Steaua pentru că a fost jignit de fanii echipei din Ghencea.

Reacţia lui Victor Piţurcă după discursul dur al lui Alex Chipciu la adresa clubului CSA Steaua

Eu am lucrat cu Chipciu, e un băiat deosebit, modest. Probabil era supărat după meci pentru că suporterii steliști l-au jignit.

Oricum nu mă așteptam să aibă un asemenea discurs. Asta e, fiecare persoană spune ceea ce crede. Eu sunt de părere că el și-a dat seama că a greșit, dar totul e deja consumat.

E băiat educat, cu bun-simț, care caută mereu să spună adevărul. Faptul e consumat, nu se mai poate face nimic”, a declarat Victor Pițurcă pentru iamsport.ro.

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua: „Viitorul nu sună deloc bine! Ar trebui să se facă ceva!”

Victor Pițurcă a oferit un verdict categoric despre CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că viitorul echipei nu sună deloc bine, după ce nici în acest sezon nu și-a obținut dreptul de a promova în Liga 1.

Reclamă
Reclamă 4

Victor Pițurcă a dezvăluit că a purtat o discuție cu un reprezentant al Ministerului, care i-a garantat că CSA Steaua va avea drept de joc în Liga 1.

„Piți” a mai declarat că oamenii din MApN nu s-au ținut de promisiunea făcută, și a mărturisit că aceștia ar trebui să preia frâiele acestei echipe.

Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare.

Reclamă

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un ”nu” mai înalt care zice ”lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul.

Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecre zi”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Victor Pițurcă a vorbit despre lupta pentru titlu în Liga 1

Victor Pițurcă e de părere că lupta la titlu în Liga 1 se va duce între FCSB, CFR, Universitatea Craiova şi Farul.

În momentul de față, vicecampioana României se află pe prima poziție în campionatul intern, cu 25 de puncte după 8 victorii, 1 egal și o înfrângere. Fostul selecţioner crede că FCSB va avea şi ea o perioadă cu rezultate mai slabe.

„Lupta la titlu se va da între aceleaşi echipe. FCSB, CFR, Craiova lui Rotaru, Farul. Totuși, e prematur să spunem că o echipă va avea câștig de cauză.

FCSB a început bine, dar sigur va veni acea perioadă când se vor duce și ei în jos. Am motivele mele să spun asta. E important cine va câștiga titlul”, a spus Victor Pițurcă, citat de sport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și