Închide meniul

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare: „E devreme să vorbim despre asta!” Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 13:31

Reclamă
Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare: „E devreme să vorbim despre asta! Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Şefii lui Dinamo au transmis un mesaj categoric despre retrogradare, după ce echipa a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga 1. Andrei Nicolescu, unul dintre acţionarii clubului din Ştefan cel Mare, a declarat că este devreme să se ia în calcul un astfel de scenariu, şi a oferit şi un verdict despre viitorul lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar opt puncte, acumulate după 11 etape. În runda următoare de campionat, „câinii” se vor duela cu CFR Cluj, ocupanta locului secund.

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare

Andrei Nicolescu nici nu vrea să audă de retrogradare, dezvăluind că echipa are nevoie de mai multă forţă pe faza ofensivă, deoarece jucătorii lui Ovidiu Burcă marchează puţin.

În privinţa antrenorului, Nicolescu a declarat că scaunul lui Burcă din Ştefan cel Mare nu se clatină, iar oficialii alb-roşilor au mare încredere în tehnicianul echipei, în ciuda lipsei de rezultate din ultimele runde.

„Suntem într-o situație nu tocmai plăcută. Ca rezultate suntem într-o criză reală. Eu cred că acum se dovedesc caracterele puternice. Cred că suntem capabili să luăm cele mai bune decizii. Sub nicio formă scaunul lui Ovidiu Burca nu este în pericol. Este doar un subiect de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Am plecat la un drum pe care ni l-am asumat prin niște principii, cu o concepție de joc. Acum suntem pe un traseu pe care trebuie să-l continuăm. Există niște impedimente și de ordin subiectiv, și de ordin obiectiv. O discuție legată de transferuri la începutul lunii octombrie nu cred ca este corectă, deoarece chiar și jucătorii liberi de contract, care erau de o calitate superioară, cred că și-au găsit deja angajamente.

Eu cred că este devreme să vorbim despre retrogradare. În ultimii 30 de metri trebuie să avem mai multă intensitate. Nu jucăm un fotbal haotic. Cred că au fost și niște momente de ghinion. Când nu înscriu adversarii, ne înscriem singuri”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo. Administratorul special de la Dinamo a spus că a existat o discuţie între Eugen Voicu şi Ionuţ Lupescu cu privire la o colaborare în conducerea clubului.

Reclamă

„Eugen (n.r. – Voicu) a avut o discuție principială cu domnul Lupescu. Am rămas în contact, urmează să vedem ce putem construi. A fost o discuție de o oră. A fost abordată zona de viziune.

Sunt discuții, nu pot să vă dau detalii exacte. Eu personal nu am simțit nicio animozitate din partea domnului Lupescu. Tot timpul a fost foarte deschis, am avut tot timpul discuții sincere. De aici până la a lua decizii clare sunt pași de urmat. Nu știu când se va decide domnul Lupescu dacă vine sau nu la Dinamo”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:14

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Aproape imposibil!” Planul stabilit pentru următorul sezon

9:56

„Şansa glorioasă de a se ridica la înălţimea numelui!” Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

9:36

Programul de joi al românilor prezenţi la WTT Star Contender Ljubljana 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:31

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu! Suma uriaşă cerută de patronul FCU Craiova

8:38

Hummels, Gavi, Grealish sau Haaland, marii absenţi de la EURO 2024

8:32

România are lotul cel mai slab cotat la EURO 2024! Cât valorează adversarele din grupă ale „tricolorilor”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și