Închide meniul

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare: „E devreme să vorbim despre asta!” Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 13:31

Reclamă
Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare: „E devreme să vorbim despre asta! Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Şefii lui Dinamo au transmis un mesaj categoric despre retrogradare, după ce echipa a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga 1. Andrei Nicolescu, unul dintre acţionarii clubului din Ştefan cel Mare, a declarat că este devreme să se ia în calcul un astfel de scenariu, şi a oferit şi un verdict despre viitorul lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar opt puncte, acumulate după 11 etape. În runda următoare de campionat, „câinii” se vor duela cu CFR Cluj, ocupanta locului secund.

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare

Andrei Nicolescu nici nu vrea să audă de retrogradare, dezvăluind că echipa are nevoie de mai multă forţă pe faza ofensivă, deoarece jucătorii lui Ovidiu Burcă marchează puţin.

În privinţa antrenorului, Nicolescu a declarat că scaunul lui Burcă din Ştefan cel Mare nu se clatină, iar oficialii alb-roşilor au mare încredere în tehnicianul echipei, în ciuda lipsei de rezultate din ultimele runde.

„Suntem într-o situație nu tocmai plăcută. Ca rezultate suntem într-o criză reală. Eu cred că acum se dovedesc caracterele puternice. Cred că suntem capabili să luăm cele mai bune decizii. Sub nicio formă scaunul lui Ovidiu Burca nu este în pericol. Este doar un subiect de presă.

Reclamă

Am plecat la un drum pe care ni l-am asumat prin niște principii, cu o concepție de joc. Acum suntem pe un traseu pe care trebuie să-l continuăm. Există niște impedimente și de ordin subiectiv, și de ordin obiectiv. O discuție legată de transferuri la începutul lunii octombrie nu cred ca este corectă, deoarece chiar și jucătorii liberi de contract, care erau de o calitate superioară, cred că și-au găsit deja angajamente.

Eu cred că este devreme să vorbim despre retrogradare. În ultimii 30 de metri trebuie să avem mai multă intensitate. Nu jucăm un fotbal haotic. Cred că au fost și niște momente de ghinion. Când nu înscriu adversarii, ne înscriem singuri”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo. Administratorul special de la Dinamo a spus că a existat o discuţie între Eugen Voicu şi Ionuţ Lupescu cu privire la o colaborare în conducerea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eugen (n.r. – Voicu) a avut o discuție principială cu domnul Lupescu. Am rămas în contact, urmează să vedem ce putem construi. A fost o discuție de o oră. A fost abordată zona de viziune.

Sunt discuții, nu pot să vă dau detalii exacte. Eu personal nu am simțit nicio animozitate din partea domnului Lupescu. Tot timpul a fost foarte deschis, am avut tot timpul discuții sincere. De aici până la a lua decizii clare sunt pași de urmat. Nu știu când se va decide domnul Lupescu dacă vine sau nu la Dinamo”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” Vezi toate știrile
Citește și