Închide meniul

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. „Câinii”, fără înfrângere în campionat

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 19:09

Reclamă
CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. Câinii”, fără înfrângere în campionat

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin

Handbaliștii de la CS Dinamo / Antena Sport

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. Partida dintre cele două mari rivale a contat pentru etapa cu numărul 7 din noul sezon al campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Dinamo Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti, scor 37-26 (18-10), în primul meci din etapa a VII-a a Ligii Naţionale. Dinamo este lider neînvins în clasament, notează news.ro.

CS Dinamo a învins-o pe Steaua în derby-ul din Liga Națională de handbal masculin. Campioana, singura echipă neînvinsă

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 5 goluri, Kasparek 5, Miklos 5, pentru Dinamo, respectiv Grbovic 4, pentru Steaua.

Tot vineri se mai joacă partida dintre CSM Constanţa – CSM Focşani, iar celelalte dispute ale rundei sunt programate până în 9 octombrie, între HC Buzău – Poli Timişoara, CSM Sighişoara – CSU Suceava, Potaissa Turda – Universitatea Cluj, CSM Vaslui – CSM Bacău, CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare.

Etapa a VIII-a programează meciuri între 11-15 octombrie.

Reclamă

După şapte etape, Dinamo Bucureşti este singura echipă neînvinsă din Liga Naţională, cu 21 puncte, pe prima poziţie.

CS Dinamo este și deținătoarea Supercupei la handbal masculin

„Alb-roșii” au cucerit trofeul pentru a şasea oară, după ce a învins-o pe CSM Constanţa cu scorul de 26-25 (12-9), în finala turneului Final Four găzduit de Sala Dinamo din Capitală.

CSM Constanţa, deţinătoarea Cupei României, a început mai bine şi a condus cu 6-3 (min. 10), dar Dinamo a punctat de patru ori la rând şi a preluat controlul, la pauză având un avans de trei goluri, 12-9. Repriza a doua a fost una echilibrată, dar campioana a fost echipa care s-a aflat mai mult în avantaj pe tabelă, de câteva ori şi la două goluri, 19-17, 20-18, 25-23, notează agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul respectiv, Andrii Akimenko a fost cel mai bun marcator al echipei antrenate de Xavi Pascual, cu 6 goluri. Călin Dedu a înscris 4 goluri, Luka Cindric 3, Ante Kuduz 3, Dan Racoţea 2, Nicuşor Negru 2, Miklos Rosta 2, Javier Humet 2, Ali Zein 1, Lazar Kukic 1.

Pentru CSM Constanţa au marcat Valentino Ravnic 4 goluri, Andrei Drăgan 4, Nikolai Aliohin 4, Vitali Komogorov 3, Strahinja Stankovic 3, Ionuţ Nistor Ioniţă 2, Gabriel-Cristian Ilie 2, Daniel Susanu 2, Irakli Cikovani 1.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și